Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στον ΠΑΟΚ ο οποίος πλέον εγκαινιάζει την ραδιοφωνική του καμπάνια με κεντρικό μήνυμα “Μαζί μεγαλώνουμε τον ΠΑΟΚ“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς περιορισμούς για όλες τις ελεύθερες θέσεις στο PAOK Sports Arena. Μαζί με την έναρξη της δεύτερης περιόδου διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, ξεκινά ουσιαστικά και η ραδιοφωνική καμπάνια με το κεντρικό μήνυμα ΜΑΖΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Στο ραδιοφωνικό μήνυμα προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας, ξεχωρίζουν αποσπάσματα από την ομιλία του Μπάνε Πρέλεβιτς στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση του προγράμματος των διαρκείας με την χαρακτηριστική φράση… «Καθένας από τους φιλάθλους μπορεί να σκεφθεί και να θυμηθεί τι κάναμε μαζί στο παρελθόν, ο καθένας από εσάς τι κάνουμε μαζί τώρα και εάν βάλετε λίγο την φαντασία σας να δουλεύει τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον μαζί…»

Ακούστε στο ραδιοφωνικό spot ΕΔΩ 

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Λεπτομέρειες για την αγορά εισιτηρίων μέσω Internet ΕΔΩ και άμεση αγορά εισιτηρίων διαρκείας ΕΔΩ

Tags:
ΠΑΟΚ