Η Basket League ξεκινάει στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες ΚΑΟΔ – Άρης και Πανελευσινιακός – Πανιώνιος στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της BasketLeague. Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την δυνατότητα μέσα από τα κανάλια Novasportsνα παρακολουθούν συναρπαστικούς αγώνες και τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος σε κάθε αγωνιστική για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η αρχή των τηλεοπτικών μεταδόσεων γίνεται από την Δράμα, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 18:00 με την απευθείας κάλυψη από το Novasports 1 του αγώνα ΚΑΟΔ – Άρης που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης». Οι νεοφώτιστοι Δραμινοί του Νέναντ Μάρκοβιτς, υποδέχονται στους «κίτρινους» του Βαγγέλη Αγγέλου σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 18:00 επίσης από το Novasports 1 θα μεταδοθεί το παιχνίδι Πανελευσινιακός – Πανιώνιος που θα διεξαχθεί στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας. Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα απέναντι στους φιλόδοξους «κυανέρυθρους» του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:

Σάββατο 12/10 18:00 ΚΑΟΔ – Άρης, Novasports 1, σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου

Κυριακή 13/10 18:00 Πανελευσινιακός – Πανιώνιος, Novasports 1, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Χρήστου Καούρη

Επίσης οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/bl-md1 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Basket League.