Το θρυλικό σήμα του Μάικλ Τζόρνταν θα δεσπόζει στις φανέλες μιας από τις μεγαλύτερες και πιο ισχυρές οικονομικά ομάδες του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Όχι δεν κάναμε λάθος! Καλά διαβάσατε. Για ποδόσφαιρο μιλάμε. Τι δουλειά μπορεί να έχει το ποδόσφαιρο με τον θρύλο του ΝΒΑ; Εχει και παραέχει. Ο Νεϊμάρ, ο Eμπαπέ και οι άλλοι σούπερ σταρ της ποδοσφαιρικής μπάλας και της Παρί Σεν Ζερμέν θα φοράνε το σήμα του Τζόρνταν στις εμφανίσεις προπονητικές φανέλες, στις φόρμες και στα παπούτσια τους! Πως γίνεται αυτό;

Η γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα συμφώνησε με την εταιρία του θρυλικού «MJ», την «Jordan Brand» και τη ΝΙΚΕ στην οποία ανήκει η αθλητική εταιρία του «Air» και το σήμα του Τζόρνταν θα δεσπόζει στις εμφανίσεις των Παριζιάνων, στις προπονητικές εμφανίσεις, στα παπούτσια τους!

Ντεμπούτο με Λίβερπουλ

Η Παρί θα βάλει για πρώτη φορά τις εμφανίσεις και το υπόλοιπο αθλητικό υλικό με το σήμα του Τζόρνταν αυτή την εβδομάδα στο παχνίδι της με την Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ!

Σχέση ζωής Τζόρνταν – ΝΙΚΕ

Η εταιρία του Τζόρνταν θα παρέχει συνολικά 90 προϊόντα της στην Παρί. Η «Jordan Brand»… γεννήθηκε και αναπτύχθηκε μέσω του μεγάλου χορηγού το Τζόρνταν, της ΝΙΚΕ. Η μεγάλη αθλητική εταιρεία είναι δίπλα στον «Air» από τα πρώτα βήματα της καριέρας του. Λίγο μετά την αποφοίτησή του από το το Νορθ Καρολάινα, η ΝΙΚΕ μπήκε στην ζωή του θρύλου του ΝΒΑ με μια 5ετή συμφωνία που έφτασε τότε τα 2.5 εκατ. δολάρια. Με την πάροδο του χρόνου η σχέση αυτή έγινε φυσικά σχέση ζωής.

Η ΝΙΚΕ είναι δίπλα και στην Παρί Σεν Ζερμέν και όχι δέκα ή 20, αλλά συνολικά 29 χρόνια, καθώς συνεργάζεται με την γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα από το 1989! Φυσικά η μεγάλη αθλητική εταιρεία ντύνει τα μεγάλα αστέρια των Παριζιάνων με πρώτα και καλύτερα τους Νεϊμάρ (είναι από τα 17 του στην ΝΙΚΕ από την περίοδο που έπαιζε στην Σάντο) και Εμπαπέ (μπήκε στον μαγικό κόσμο μόλις στα 13 του)!

 

ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΡΝΤΑΝ