Η ώρα των μεγάλων τελικών της Basket League ΟΠΑΠ έφτασε καθώς σε λίγες ώρες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου του Πρωταθλητή Ελλάδος. Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για την τελευταία κούρσα της σεζόν, στην οποία διακυβεύονται πολλά.

Μαζί με τις ομάδες, όμως, κι εσύ είσαι… σε θέση μάχης.

Εάν είναι μια από τις ημέρες που ξυπνήσατε, είδατε το τελικό σκορ του αγώνα και δεν το θυμάστε (!) αλλά πάνω κάτω ξέρετε ότι η διαφορά θα είναι στους… πόντους ή  διαβάσατε όλες τις αναλύσεις του Basketblog.gr, τα στατιστικά και ιστορικά στοιχεία και είστε σίγουρος ότι η διαφορά θα είναι… πόντους μεταξύ των δυο αιωνίων, τότε είναι ευκαιρία να παίξτις ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και πραγματικά να πας ταμείο!

– Θα σκοράρει ο Παναθηναϊκός πάνω ή κάτω από 69,5 πόντους;  

– Ποιος πιστεύετε θα είναι ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού;

Χάινς εναντίον Λάσμε, ποιός θα κερδίσει; Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει και πλεονέκτημα 1,5 πόντων.

Σπανούλης ή Διαμαντίδης θα σκοράρουν περισσότερο για τις ομάδες τους σήμερα; Ο αρχηγός του ΠΑΟ έχει προβάδισμα με 2,5 πόντους.

– Το γνωστό ημίχρονο / τελικό με ποια ομάδα θα προηγείται στο τέλος των δυο αυτών χρονικών περιόδων.

– Λίγο πιο σύνθετο και πιο δύσκολο να προβλεφθεί αλλά με εξαιρετική απόδοση, ποια περίοδος θα είναι πιο παραγωγική σε πόντους.

– Το τελικό σκορ, με απόδοση 1,37 στον Ολυμπιακό να κερδίσει και σχεδόν 3 απόδοση ο Παναθηναικός.

– Αν ξέρετε που θα καταλήξει η κούπα φέτος, να η ευκαιρία!

– Και στο τέλος το σύνολό των επιχόντων πόντων του ΟΣΦΠ θα ξεπεράσει τους 76,5;

Για να μην σου πούνε μετά οι φίλοι σου “το ήξερες, το έπαιξες;” και χτυπάς το κεφάλι σου, ΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και πήγαινε σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.