Οι δύο σπουδαίοι “συμπαίκτες” που είχε την περσινή αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσουν να ενισχύουν οικονομικά τον Πιερικό Αρχέλαο, ο οποίος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΕΒΗΛ ΑΕ και τη Vodafone. Οι “μελανόλευκοι” μοιάζουν εξαιρετικά δυνατοί εκτός παρκέ…

Αναλυτικά:

“Και στη νέα αγωνιστική περίοδο του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας, η γνωστή βιομηχανία -στο πανελλήνιο και την Ευρώπη- ΕΒΗΛ ΑΕ θα είναι ανάμεσα στους μεγάλους χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου.
 
Η στήριξη αυτή, όπως και όλων των χορηγών, αποτελεί την έμπρακτη αγάπη προς τον ιστορικό σύλλογο του Πιερικού Αρχελάου.
 
Εκδηλώνεται σε μια περίοδο που, όπως τονίζει και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΗΛ ΑΕ κ. Μάρκος Κουλούμογλου, “η οικονομική κατάσταση δεν πρέπει να αποτρέψει τη συμπαράσταση στην ανάπτυξη του υγιούς αθλητισμού στην επαρχία, που εδώ ο Πιερικός Αρχέλαος αγωνίζεται όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά και στην κοινωνία για τη διαμόρφωση αθλητικής παιδείας”.
 
Η ΕΒΗΛ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, θερμοσιφώνων διπλής ενέργειας (boiler) καθώς και στην κατασκευή ηλιακών συστημάτων.

Και η VODAFONE θα είναι στους μεγάλους χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου στη νέα αγωνιστική περίοδο του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας.
 
Η μεγάλη αυτή τηλεπικοινωνιακή εταιρία, είναι ο κύριος επίσημος χορηγός για τέταρτη συνεχή χρονιά και η συμβολή της στις δραστηριότητες και τις προσπάθειες του Πιερικού Αρχελάου, αποτελεί για την ομάδα της Πιερίας μια μεγάλη στήριξη”.