Την ευκαιρία να συμμετάσχουν ακόμα περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού στον διαγωνισμό “Θρυλικές Βιντεοστιγμές 2011-2012” έδωσε η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ μετά την παράταση στην υποβολή των βίντεο που ανακοίνωσε.

Η μέχρι τώρα συμμετοχή έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδος και Ευρώπης, οι οποίοι βλέπουν τις μεγάλες στιγμές που έζησε πέρσι η ομάδα να αποτυπώνεται μέσα από τα βίντεο που έφτιαξαν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο διαγωνισμός “Θρυλικές Βιντεοστιγμές 2011-2012” που διοργανώνει η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τις 30 Ιουλίου παρατείνεται για λίγες μέρες.

Η συμμετοχή των φίλων της ομάδας στο www.myolympiacosbc.gr είναι εντυπωσιακή και τα βίντεο τα οποία έχουν δηλώσει έως τώρα συμμετοχή είναι εξαιρετικά σε έμπνευση και δημιουργία.

Όσοι έχετε ακόμα κάποιο βίντεο της θρυλικής σεζόν που δεν το έχετε μοιραστεί με όλους τους Ολυμπιακούς μπορείτε να το κάνετε ακόμα και τώρα αφού ο διαγωνισμός παρατάθηκε έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012. Ανεβάστε το βίντεο σας και κερδίσετε πολλά πλούσια δώρα.

Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά πρέπει να επισκεφτείτε το www.myolympiacosbc.gr και να κάνετε εγγραφή. Στη συνέχεια ανεβάζετε το βίντεο σας και αυτομάτως παίρνετε μέρος στο διαγωνισμό για 52 μεγάλα δώρα.

Δυο εισιτήρια διαρκείας, 10 μπλούζες (5 Πρωταθλητής Ευρώπης και 5 Πρωταθλητής Ελλάδας) με τις υπογραφές των Βασίλη Σπανούλη – Γιώργου Πρίντεζη – Κώστα Παπανικολάου – Κώστα Σλούκα – Βαγγέλη Μάντζαρη, 20 καπέλα Πρωταθλητής Ευρώπης υπογραφές των Βασίλη Σπανούλη – Γιώργου Πρίντεζη – Κώστα Παπανικολάου – Κώστα Σλούκα –  Βαγγέλη και 20 δωροεπιταγές αξίας 40 ευρώ από το Official Olympiacos B.C. Store”.