Την επίσημη εντός έδρας εμφάνιση για τη σεζόν 2018-2019 παρουσίασαν χθες (27/9) στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός και Adidas.

Στο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» πραγματοποιήθηκαν πολλές εκδηλώσεις. Μία από αυτές ήταν η παρουσίαση της φανέλας, η οποία ξεδιπλώθηκε μέσα στο γήπεδο από τα παιδιά των Ακαδημιών μπροστά στους φιλάθλους σηματοδοτώντας τον «πράσινο» αιώνα των αθλητικών επιτυχιών του Παναθηναϊκού.

Πιο αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η adidas σε μια μεγαλοπρεπή τελετή στο ΟΑΚΑ παρουσίασαν την επίσημη εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2018/2019

Η adidas, στο πλαίσιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διοργανώθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, παρουσίασε εχθές στο κοινό την εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας, έτοιμη να κατακτήσει τα παρκέ, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018/19. Η φανέλα ξεδιπλώθηκε μέσα στο γήπεδο από τα παιδιά των Ακαδημιών μπροστά στους φιλάθλους σηματοδοτώντας τον «πράσινο» αιώνα των αθλητικών επιτυχιών του Παναθηναϊκού.

Σχεδιασμός adidas

Η φετινή εντός έδρας εμφάνιση ξεχωρίζει για τις χαρακτηριστικές σκούρες πράσινες και λευκές ρίγες κατά μήκος της φανέλας, ενώ το επετειακό λογότυπο των 100 χρόνων του Παναθηναϊκού δεσπόζει στο κάτω δεξί μέρος της μπροστινής όψης αλλά και στην πλάτη «μαρκάροντας» τα νούμερα των αθλητών που γράφουν τη δική τους ιστορία στα παρκέ. Με έμπνευση από τις ιστορικές εμφανίσεις του παρελθόντος, τα λευκά διακριτικά στο γιακά και γύρω από τα μανίκια έρχονται σε αντίθεση με τις ανοιχτές πράσινες λεπτομέρειες της εμφάνισης.

Η παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης ακολούθησε την αποκάλυψη της ολόλευκης εκτός έδρας φανέλας που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα και διαθέτει πράσινες λεπτομέρειες στα μανίκια, το επετειακό λογότυπο των 100 χρόνων και το νούμερο του αθλητή σε σκούρο πράσινο χρώμα. 

Τεχνολογίες adidas

Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι κατασκευασμένες από 62% ανακυκλωμένο πολυεστερικό ύφασμα και διαθέτουν την τεχνολογία ClimaLite που απομακρύνει την υγρασία, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να «αναπνέει». Με βάρος μόλις 185 γραμμάρια, διαθέτουν στη λαιμόκοψη τμήμα από ύφασμα terry που διευκολύνει τον αθλητή απορροφώντας τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αντίστοιχα, τα σορτσάκια είναι κατασκευασμένα από 64% ανακυκλωμένο πολυεστερικό υλικό, παρέχουν τις ίδιες τεχνολογίες όπως το υλικό terry στη μέση, έχουν βάρος μόλις 200 γραμμάρια και διαθέτουν τις iconic ρίγες της adidas σε λευκό και πράσινο.

Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2018/2019 θα είναι διαθέσιμες από 27/09 στo PAOSHOP στο ΟΑΚΑ και από 28/09 online στο paoshop.gr και στο PAO Shop στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας».