Η Nova, σε συνεργασία με τη FOX International Channels, προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε όλους τους συνδρομητές Nova 3Play, πρόσβαση σε μοναδικές διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις και προγράμματα, μέσα από τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των αθλητικών, FOX Sports HD.

Το κανάλι, που γίνεται διαθέσιμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάνει πρεμιέρα, σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στη θέση 314 του EPG της Nova.

Το πρόγραμμα του FOX Sports HD περιλαμβάνει:
•    NFL (από τους pre-season αγώνες έως το All-star game και το Super Bowl)
•    NHL (κανονική σεζόν, play-offs, All-star game και το Stanley Cup)
•    MLB (από την pre-season έως και το World Series)
•    PGA Tour (πάνω από 40 τουρνουά golf κάθε χρόνο)
•    NCAA (κανονική σεζόν των πρωταθλημάτων κολεγιακού football και basketball)
•    Μεγάλη κάλυψη αθλητικών διοργανώσεων από μηχανοκίνητα sports, στίβο, ιστιοπλοΐα κ.α.

Οι ζωντανές μεταδόσεις θα είναι διαθέσιμες με περιγραφή στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Σχετικά με το FOX Sports
To FOX Sports είναι το αθλητικό κανάλι της FOX International Channels το οποίο αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των αθλητικών τόσο σε επίπεδο διανομής σε χώρες, όσο και σε δικαιώματα μετάδοσης αθλητικών διοργανώσεων. Το FOX Sports είναι γνωστό για τον πρωτοποριακό τρόπο ζωντανής κάλυψης αγώνων, μετάδοσης ειδήσεων και τον τρόπο παρουσίασης θεμάτων. Το κανάλι έχει θέσει νέους κανόνες διεθνώς όσον αφορά στην ποιότητα παραγωγής, την περιγραφή και σχολιασμό των αγώνων και τους μοναδικούς παρουσιαστές του. Το περιεχόμενο του καναλιού περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις, κυρίως Αμερικανικών sports, όπως NFL (football), NHL (hockey επί πάγου), MLB (baseball), PGA Tour (golf), NCAA (football και basketball) και άλλα.