Η Fox International Channels Greece, σε συνεργασία με τη Cytavision, τη συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα της Cyta Κύπρου, διοργάνωσαν με επιτυχία την πρώτη αποκλειστική προβολή της νέας σειράς του FOX Life, «How To Get Away With Murder». Η λαμπερή εκδήλωση έγινε στην Κύπρο, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, στο Royal Hall της Λευκωσίας, παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, του χώρου του θεάματος, καθώς και μέσων ενημέρωσης της Κύπρου με οικοδέσποινα τη Χριστίνα Δημητρίου. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία, εκτός από το πρώτο επεισόδιο του «How To Get Away With Murder», να πάρουν μια γεύση από τις σειρές που έρχονται στα κανάλια FOX, FOX Life και National Geographic Channel, αλλά και από το πλούσιο θέαμα που προσφέρεται μέσα από την πλατφόρμα της Cytavision στην Κύπρο.

Οι καλεσμένοι, αφού πέρασαν από το ‘crimescene’ που είχε στηθεί στην είσοδο του Royal Hall, οδηγήθηκαν στον κυρίως χώρο, για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο, της νέας σειράς από τη Shonda Rhimes, δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών Grey’s Anatomy και Scandal, που επίσης προβάλλονται από το FOX Life. Το «How To Get Away With Murder» είναι ένα συναρπαστικό δικαστικό θρίλερ, που επικεντρώνεται σε μια ομάδα φιλόδοξων και πανέξυπνων φοιτητών νομικής, καθώς και στη μυστηριώδη καθηγήτρια εγκληματολογίας και δικηγόρο, Annalise Keating, την οποία υποδύεται η γνωστή ηθοποιός Viola Davis.

Γενικός Διευθυντής της FOX International Channels Greece, κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, αφού ευχαρίστησε τη Cytavision για τη μακρόχρονη συνεργασία τόνισε: «Η FOX International Channels είναι το μοναδικό παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο που έχει επενδύσει στη δημιουργία θεματικών καναλιών, αποκλειστικά για την αγορά της Κύπρου. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την επένδυσή μας σε νέα κανάλια, όπως τα FOX Comedy, FOX Sports, FOX Movies και Nat Geo People αλλά και νέες τεχνολογίες, όπως τα applications FOX Playκαι Nat Geo Play».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta, κ. Χρίστος Πατσαλίδης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη FOX International Channels Greece για τη δυναμική και διαχρονική συνεργασία, τονίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το περιεχόμενο, σε μια συνδρομητική τηλεόραση και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη Cyta έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε από την πλατφόρμα της Cytavision συνεχώς αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο θέαμα, ανταποκρινόμενοι στις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας, τις οποίες θεωρούμε υποχρέωσή μας να εκπληρώνουμε στο μέγιστο και την ίδια ώρα, να μεγιστοποιούμε την αξία του Οργανισμού μας».

Η βραδιά συνεχίστηκε υπό τους jazz ήχους, του συγκροτήματος Mood Indigo.

Η νέα τηλεοπτική σειρά «How To Get Away With Murder» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX Life την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 21:50.

Για περισσότερα επισκεφθείτε το site www.foxlifetv.gr/how-to-get-away-with-murder και τη σελίδα του FOX Life στο Facebook www.facebook.com/GreeceFoxlife

Παρακαλώ να συμπεριλάβετε το λογότυπο ©TCFTD σε όλες τις φωτογραφίες. Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε:

Σχετικά με τo FOX Life

Οι πιο hot και πολυβραβευμένες ξένες σειρές παίζουν σε πρώτη προβολή, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα στο FOX Life. Το πρόγραμμα του FOX Life, στις χώρες που έχει παρουσία, αποτελείται από διεθνείς και τοπικές παραγωγές σειρών, με στόχο την ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου σεβόμενο πάντα τις ανάγκες του κοινού. Κωμωδίες, κοινωνικές, δραματικές και αισθηματικές σειρές πρώτης προβολής, reality & lifestyle shows, καθώς και σειρές μυστηρίου και περιπέτειες, αποτελούν το πρόγραμμά του καναλιού. Περιλαμβάνοντας τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα διεθνώς, το FOX Life θεωρείται ένα από τα αγαπημένα κανάλια γυναικών, αλλά και αντρών, στις χώρες που εκπέμπει. Το FOX Life ξεκίνησε από την Ιταλία, αλλά έχει αποκτήσει φανατικό κοινό σε πάνω 35 χώρες όπου έχει παρουσία, μπαίνοντας σε περισσότερα από 25 εκατομμύρια σπίτια σε χώρες όπως η Ιαπωνία, η Κορέα, η Ιταλία, η Ισπανία, η Λατινική Αμερική, η Πολωνία, η Ρωσία, η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Μάλτα και η Κύπρος. Στην Ελλάδα, το FOXLife ανήκει στη FOX International Channels Greece και είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές NOVA, ΟΤΕ TV και CYTA HELLAS. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε το www.foxlifetv.gr

Σχετικά με τη FOX International Channels Greece

Η FOX International Channels Greece ανήκει στη FOX International Channels, μέλος της 21st Century FOX, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου, συνδρομητικών καναλιών και υπηρεσιών multimedia στον πλανήτη. Τα κανάλια της FIC Greece εκπέμπουν ψηφιακά σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες συνδρομητικές πλατφόρμες.

Ελλάδα: NOVA / ΟΤΕΤV / HOL / CYTA HELLAS / ON TELECOMS

Κύπρος: CYTAVISION / CABLENET / PRIMETEL / NOVA CYPRUS

Μάλτα: GO / MELITA

Η FΟΧ International Channels Greece με κανάλια όπως FOX Life, FOX, National Geographic Channel, National Geographic HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure και Baby TV, αποτελεί την πιο συνειδητή επιλογή για τον Έλληνα τηλεθεατή αλλά και διαφημιζόμενο, προσφέροντας περιεχόμενο υψηλού επιπέδου με στόχο τη δημιουργία ακόμα περισσότερων πιστών fans! Τα κανάλια FOX και FOX Life φέρνουν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές της Αμερικής και όχι μόνο. Σειρές που θυμίζουν ταινίες με μεγάλους πρωταγωνιστές που μετακομίζουν από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη, με κάθε επεισόδιο να κοστίζει όσο μια μικρή ανεξάρτητη παραγωγή. Η διεισδυτική ματιά των καναλιών National Geographic Channel και Nat Geo Wild, εστιάζει στο φυσικό κόσμο, τις επιστήμες, την τεχνολογία την κουλτούρα, την ιστορία αλλά και το μέλλον. Με οδηγό παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, σκηνοθέτες και συντελεστές, οι τηλεθεατές μεταφέρονται στις πιο εντυπωσιακές γωνιές του πλανήτη. Tο Baby TV αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των παιδιών και των γονιών τους καθώς το πρόγραμμά είναι ειδικά σχεδιασμένο για να συνδυάζει εκπαίδευση και διασκέδαση.