Είναι άλλος ένας «θρύλος» του ΝΒΑ, ανήκοντας στην «ελίτ» των ξεχωριστών, καθώς μπορεί να έχει στην κατοχή του μόλις δύο «δαχτυλίδια» πρωταθλητή, αλλά η φημή του ξεπερνά άλλους που έχουν κατακτήσει και περισσότερα. Κι αυτό, γιατί είναι ο πρώτος σκόρερ εύστοχων τριπόντων στην ιστορία του πρωταθλήματος, με αυτό το σουτ του να μένει πάντα «χαραγμένο» στα εκατομμύρια των φαν του αθλήματος ανά τον κόσμο. Ο Ρέι Άλεν, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αποχειρατήσει τα παρκέ. Μπορεί να μην το έχει δηλώσει ακόμη ανοικτά, αλλά ο πρώην «αστέρας» των Μιλγουόκι Μπακς, Σιάτλ Σουρσόνικς, Μπόστον Σέλτικς (πρωταθλητής 2008) και Μαϊάμι Χιτ (πρωταθλητής 2013) δεν έχει βρει «στέγη» εδώ και έναν χρόνο, κάτι που ενισχύει την άποψη ότι η απόσυρσή του δεν είναι μακριά.

Τη συγκεκριμένη φήμη ίσως να φροντίζει να επιβεβαιώνει με τον καιρό και ο ίδιος, δείχνοντας πρόσφατα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Instagram… όλα τα ζευγάρια παπουτσιών με τα οποία έχει αγωνιστεί. Αμέτρητα ζευγάρια, από τα οποία έχουν προέλθει… εν μέρει μερικά από τα πιο ιστορικά καλάθια της λίγκας, όπως εκείνο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, όταν ο Γκρεγκ Πόποβιτς έδωσε διαταγή για «καθαρή άμυνα» στους παίκτες του, αλλά ο Άλεν του υπενθύμισε, ότι με τον ίδιο στο παρκέ «απαγορεύεται» σε τόσο κρίσιμο σημείο τέτοια επιλογή!

Στην αποκάλυψη όλης αυτής της συλλογής, δε δίστασε να δείξει τα ουκ ολίγα Jordan’s που έχει στην κατοχή του. Πηγή έμπνευσης και… δράσης για έναν από τους μεγαλύτερους «εκτελεστές» της ιστορίας του παγκοσμίου μπάσκετ, ο προσεχώς 40χρονος σουτέρ (τα «κλείνει» στις 20 του μηνός) έχει μερικά από αυτά τα ζευγάρια του κορυφαίου παίκτη κατά πολλούς σε συγκεκριμένη, ξεχωριστή θέση. Όπως, για παράδειγμα, στον κήπο του, δείχνοντας πως πρόκειται απλά για κάτι διαφορετικό…

Όπως θα δείτε, η έκτασή τους μπορεί κάλλιστα να φτάσει… αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών!

allen-shoes

 

allen-shoes-2

allen-shoes-3