Από το «λυκαυγές» κιόλας του 2016, το μπάσκετ είναι… παντού και δε σταματά! Τη Δευτέρα 4/1, το Basketblog.gr σε συνεργασία με την INTERSPORT, πραγματοποίησαν στο Smart Park μία εκδήλωση… όλη πορτοκαλί. Αξιόλογοι άνθρωποι από τον χώρο του αθλήματος, εκπροσωπώντας τόσο τα χρώματα της χώρας μας, όσο και μία γκάμα συλλόγων με δυναμική παρουσία στα μπασκετικά δρώμενα, καθώς και παιδιά από Ακαδημίες συγκεντρώθηκαν στο κατάστημα για να υποδεχθούν μαζί τη νέα χρονιά με έναν ξεχωριστό τρόπο. Σημαντική, ασφαλώς, ήταν και η συμμετοχή του κοινού που προσήλθε στο κατάστημα της INTERSPORT.

Τα παιδιά των Ακαδημιών δοκίμασαν την τύχη τους στα σουτ, στο ειδικά διαμορφωμένο μίνι γήπεδο μπάσκετ που υπάρχει μέσα στο κατάστημα, και πήραν μέρος σε κλήρωση για πλούσια δώρα. Την προσπάθεια τους στα σουτ βοήθησαν με την παρουσία τους και τις πολύτιμες συμβουλές τους οι παίκτες που δήλωσαν παρόντες, βοηθώντας και εμψυχώνοντας τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας.
 
Το μεγάλο μπασκετικό event, τίμησαν με την παρουσία τους οι: Γιάννης Καλαμπόκης (πρόεδρος ΠΣΑΚ, παίκτης ΑΕΚ), Γιώργος Καλαφατάκης (Προπονητής), Παναγιώτης Καυκής (Παίκτης Δούκα), Παντελής Σκορδάς (πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων U18, Παίκτης Ένωσης Ιλίου), Γιάννης Δημάκος (Παίκτης Ψυχικού), Αλέκος Δάγλας (Προπονητής Κορωπίου), Αλέξης Κυρίτσης (Παίκτης Δούκα), Σπύρος Μοτσενίγος (Παίκτης Παγκρατίου), Βαγγέλης Τσάπας (Πρόεδρος Φάρου Κερατσινίου), Γιώργος Φαραζής (Τεχνικός Διευθυντής Κορωπίου), Κώστας Κώτσης (Τιμ Μάνατζερ Εθνικής ομάδας Ανδρών-Γυναικών), Σωτήρης Μανωλόπουλος (Τεχνικό επιτελείο ΑΕΚ), Ηλίας Παπαθεοδώρου (πρωταθλητής Ευρώπηςμε την Εθνική Εφήβων U18, Προπονητής Κηφισιάς), Βαγγέλης Σκλάβος (Παίκτης Κορωπίου), Δημήτρης Μενουδάκος (Τεχνικό επιτελείο Κηφισιάς), Δημήτρης Αποσκίτης (Προπονητής Μίλωνα), Μενέλαος Σεβαστιάδης (Εκπρόσωπος δημοσιογραφικής ομάδας Basketblog.gr) και Θέμης Καρβούντζης (Υπεύθυνος Ακαδημιών Δούκα).
 
Στην εκδήλωση, επίσης, παρευρέθησαν τα παιδιά των Ακαδημιών των Μίλωνα, Πορφύρα Πειραιά, ΑΟ Βουλιαγμένης και Ικάρου Καλλιθέας, δίνοντας μία ξεχωριστή «πινελιά». Εκτός από τα δώρα της κλήρωσης (μία μπάλα μπάσκετ, μία εμφάνιση της Εθνικής ομάδας και ένα ζευγάρι παπούτσια), δόθηκαν μπάλες Protouch στις 4 Ακαδημίες, καθώς και αναμνηστικά δώρα για τους παίκτες και τους προπονητές.
 
Δείτε επίσης, το βίντεο που επιμελήθηκε για την εκδήλωση η WeThePeople.