Το Basketblog.gr σε συνεργασία με την Intersport, σε προσκαλούν τη Δευτέρα 4/1 στις 12:00 το μεσημέρι, στο κατάστημα INTERSPORT στο Smart Park για να υποδεχθούμε μαζί τη νέα χρονιά με… πολύ μπάσκετ! Έλα να δοκιμάσεις την τύχη σου στα σουτ και μπες στην κλήρωση για πλούσια δώρα!
 
Κοντά μας στο κατάστημα θα βρίσκονται μεγάλα ονόματα στο χώρο του μπάσκετ, από την Εθνική Ομάδα Ανδρών, την Εθνική ομάδα Γυναικών, από την Χρυσή Εθνική ομάδα Εφήβων, την Εθνική ομάδα Νέων, από ομάδες της Α1, Α2, Β εθνικής, από το Γυναικείο Μπάσκετ και πολλοί άλλοι! Στο κατάστημα θα παρευρεθούν, επίσης, παιδιά από τις ομάδες Ίκαρος Καλλιθέας, Πορφύρας Πειραιά, Βουλιαγμένη και Μίλων Νέας Σμύρνης που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό με τα σουτ!
 
Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα έχει την ευκαιρία, εκτός από τη συμμετοχή του στην κλήρωση των δώρων, να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες και να μάθει τα μυστικά τους!
 
Το Basketblog και η Intersport σε περιμένουν για την ευκαιρία να παίξεις και να σουτάρεις με τους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ. Be there!