Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών  Sports εν όψει της παρουσίασης του 2Κ14 καθώς στη νέα σειρά παιχνιδιών που θα βγουν στην αγορά θα περιλαμβάνονται και ομάδες της Ευρώπης! Τα κορυφαίο παιχνίδι μπάσκετ για παιχνιδομηχανές αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα περιλαμβάνοντας για πρώτη φορά ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μεταξύ των οποίων και οι δύο “αιώνιοι”.

Πιο συγκεκριμένα, στη φετινή έκδοση θα υπάρχουν οι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άλμπα Βερολίνου, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο, Σιένα, Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζαλγκίρις Κάουνας, Ουνικάχα Μάλαγα και Λαμποράλ Κούτχα.

“Είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας στο ΝΒΑ 2Κ”, δήλωσε ο Τζέισον Αρτζέντ, αντιπρόεδρος της 2Κ Sports. “Το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει ένα κοινό που το ακολουθεί με πάθος και είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε την ευκαιρία στους φιλάθλους να παίξει με τους κορυφαίους της Ευρώπης στο ΝΒΑ 2Κ14”.

“Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία με την 2Κ Sports, παρουσιάζοντας τις ομάδες μας και τους παίκτες στο καλύτερο μπασκετικό videogame στον κόσμο”, δήλωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου, κομισάριος της Ευρωλίγκας. “Με αυτή τη συνεργασία φέρνουμε τον κόσμο ένα βήμα πιο κοντά στη δράση, εισάγοντας την Ευρωλίγκας στην παγκόσμια κοινότητα των videogames”, κατέληξε ο “ισχυρός άνδρας” της Ευρωλίγκας.

Έτσι, η δημοτικότητα του 2Κ14 αναμένεται να εκτιναχθεί ακόμα περισσότερο αφού οι… ηλεκτρονικές μάχες θα είναι… επικές!