Η Adidas θέλησε να δημιουργήσει ένα παπούτσι αποκλειστικά για όσους θέλουν να το φορέσουν για να παίξουν το αγαπημένο του άθλημα, το μπάσκετ και γι’ αυτό δημιούργησε το νέο DAME4, το απόλυτο μπασκετικό παπούτσι, το οποίο σχεδιάστηκε από τον εμπνευστή του, Damian Lillard.

Το νέο DAME4 είναι παπούτσι σχεδιασμένο για κάθε είδους παρκέ που προφυλάσσει το πόδι από κάθε είδους κραδασμό και πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το παπούτσι αγκαλιάζει με τον πλέον ιδανικό τρόπο το πόδι προσφέροντας την κατάλληλη στήριξη και δημιουργώντας μια ανάλαφρη αίσθηση για το πόδι του αθλητή. Στο πάνω μέρος του υποδήματος υπάρχει ειδικό πλέγμα το οποίο προσφέρει ελευθερία κινήσεων και επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει.

Χαρακτηριστικό του νέου παπουτσιού είναι το μαξιλάρι BOUNCE, το οποίο βρίσκεται σε όλο το μήκος του παπουτσιού και βελτιώνει την επαφή του ποδιού με το παρκέ. Σε συνδυασμό με τις εξελιγμένες αυλακώσεις στο κάτω μέρος του παπουτσιού που είναι ιδανικά σχεδιασμένες για την καλύτερη πρόσφυση, ο αθλητής έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τις καλύτερες προπονήσεις.

Η εξωτερική σόλα BOUNCE είναι σχεδιασμένη από τον Damian Lillard και έχει αυτό το σχήμα προκειμένου να θυμίζει τα μουσικά κύματα, στοιχείο που εμπνέει τον παίκτη για να παίζει μπάσκετ στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ενώ τα αρχικά YKWTII παραπέμπουν στη φράση “YouKnowWhatTimeItΙs”.

Tags:
adidas