Η Adidas παρουσίασε προ ημερών τις φανέλες για το επερχόμενο (σ.σ.: 14/2/2016) All Star Game του ΝΒΑ. Ωστόσο, μέχρι τη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετμπολ του κόσμου, θα προηγηθούν τα… Χριστούγεννα και η γνωστή εταιρεία διαθέτει εξαιρετικά δώρα για τους λάτρεις της αμερικανικής Λίγκας, στα καταστήματα INTERSPORT. Στα ράφια τους δεν υπάρχουν μόνο τα νέα υποδήματα των μεγάλων σταρ του ΝΒΑ και παπούτσια και ρούχα με την υπογραφή του Μάικλ Τζόρνταν, αλλά και εξαιρετικές επιλογές ρουχισμού που επιβεβαιώνει για όσους τις επιλέξουν την «ταμπέλα» του φανατικού οπαδού του ΝΒΑ. Αλλά και για όσους θέλουν να δώσουν αυτή τη «σφραγίδα» και στο παιχνίδι τους.

Στα καταστήματα INTERSPORT οι φίλοι του ΝΒΑ μπορεί να αισθανθούν σαν… «ταύροι εν υαλοπωλείο», αφού τρία προϊόντα της Adidas για τους Μπουλς ξεχωρίζουν. Αρχικά με το t-shirt της ομάδας του Σικάγο, με το έμβλημα των 6 φορές πρωταθλητών (1991-93, 1996-98), σε μαύρο χρωματισμό και τιμή 22,99 ευρώ. Τα 6 δαχτυλίδια των «Ταύρων» ανήκουν στο παρελθόν, όμως το παρόν και το μέλλον της ομάδας ακούει στο όνομα Ντέρικ Ρόουζ. Ο MVP του 2011, που έχει προσωπικήχορηγική συμφωνία με την Adidas , έχει τη δική του γωνιά στο section του ΝΒΑ στα INTERSPORT. Με ένα λευκό t-shirt με πορτρέτο του και φόντο την αμερικανική σημαία, με τιμή 24,99 ευρώ. Αλλά και με μία βερμούδα της συλλογής «D-Rose» σε τιμή 27,99 ευρώ, με λάστιχο στη μέση, σε μαύρο-λευκό χρωματικό συνδυασμό και τεχνολογία με Climalite ύφασμα, το οποίο κρατά το δέρμα στεγνό.

Εκτός από τους Μπουλς, πάντως, ιδιαιτέρως δημοφιλείς είναι στο ΝΒΑ -αλλά και παγκοσμίως- και οι Λέικερς. Η ομάδα του Λος Άντζελες, με 16 τίτλους πρωταθλητή και στελέχη μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα του Hall Of Fame, παραμένει αγαπητή στην Ελλάδα και τα INTERSPORT διαθέτουν για τους οπαδούς τους ένα t-shirt σε λευκό χρωματισμό και στάμπα το δεύτερο έμβλημα των «Λιμναίων», στο «L» σε μωβ χρώμα και μπροστά από μία κίτρινη μπάλα.Η τιμή του είναι στα 22,99 ευρώ και στην ίδια τιμή διατίθεται ένα ανάλογο t-shirt, με τη στάμπα των Μπρούκλιν Νετς. Tα προϊόντα με τη σφραγίδα της Adidas και του ΝΒΑ έχουν φυσικά χαρακτηριστική θέση στην μπασκετική «γωνιά» των καταστημάτων INTERSPORT. Σημεία στα οποία ένας λάτρης του μπάσκετμπολ μπορεί να βρει δεκάδες μπάλες τόσο της Spalding όσο και της Nike, εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδας και φυσικά τα καλύτερα 

Tags:
INTERSPORT