“Στην ανανεωμένη 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η ΟΠΑΠ, παρουσιάζεται με πλήρως ανανεωμένη ατζέντα για το μέλλον της εταιρίας, ως ένας μεγάλος παράγων που συμμετέχει ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανάκαμψης και ανάπτυξης της Ελλάδας”. Αυτό ήταν το κύριο μήνυμα που έδωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Λουρόπουλος εγκαινιάζοντας χθες, το περίπτερο της ΟΠΑΠ παρουσία πλήθους επισκεπτών και πρακτόρων.

“Με τις νέες επενδύσεις μας, όπως τα παιγνιομηχανήματα, τα λαχεία και το online, κάνουμε την εταιρεία δυνατότερη με νέα παιχνίδια, λειτουργώντας μέσα σε σταθερό θεσμικό πλαίσιο και σε ένα εδραιωμένο μονοπώλιο και εξασφαλίζοντας το υπεύθυνο παιχνίδι προς την Ελληνική Κοινωνία”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λουρόπουλος και σημείωσε ότι «η εξέλιξη αυτή βρίσκει την εταιρεία πιο δυνατή και θωρακισμένη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το μέλλον». Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τους πράκτορες και πρόσθεσε ότι η εταιρία θα συνεχίσει να επιστρέφει το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της στην κοινωνία με την μορφή κερδών παικτών, προμηθειών πρακτόρων, φόρων και μερισμάτων προς τους μετόχους, αλλά και των χορηγιών και δωρεών.

Αναφερόμενος γενικότερα στην ιδιωτικοποίηση, ως προσπάθεια που έμμεσα επηρέασε την ΟΠΑΠ τον τελευταίο χρόνο, αναφέρθηκε στις τεράστιες καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίσθηκαν, αλλά τόνισε την σημασία της τελικής επιτυχίας του εγχειρήματος, το οποίο συμβάλλει καθοριστικά στην ανάκαμψη της χώρας.

Η σύντομη τελετή ξεκίνησε με αγιασμό από τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, ο οποίος ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο της ΟΠΑΠ, αναφέρθηκε στις δράσεις πρόνοιας και αγάπης που πραγματοποιεί η Εταιρεία, ενώ υπογράμμισε τον ιδιαίτερο ρόλο του αθλητισμού γενικότερα.

Θυμίζουμε, ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι και εφέτος ο Μέγας Χορηγός της ΔΕΘ και τα έσοδα που πρόκειται να προκύψουν από την κατάθεση δελτίων στο περίπτερο της Εταιρίας ,που θα λειτουργεί και ως πρακτορείο καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών “Καταφύγιο Γυναίκας”.