Τo ECDL, πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του κατέχει τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες στη χρήση Η/Υ και είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή στις κύριες εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου και τις βασικές υπηρεσίες του Διαδικτύου. To ECDL είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και αποτελεί βασικό εργαλείο για την εύρεση εργασίας ενώ στην Ελλάδα το ζητούν περισσότερες από 300 ιδιωτικές εταιρείες.

Σε μια προσπάθεια στήριξης όσων βρίσκονται στη διαδικασία εύρεσης εργασίας σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, το ECDL μειώνει το κόστος πιστοποίησης – εξετάσεων 30%!

Ενδεικτικά, η εξέταση και απόκτηση πιστοποίησης ECDL Progress στις 3 βασικές ενότητες: Επεξεργασία κειμένου (M3), Υπολογιστικά φύλλα (Μ4) και Πλοήγηση στον Ιστό και Επικοινωνία (Μ7) που ζητούνται από τον ΑΣΕΠ, μαζί με την Κάρτα Δεξιοτήτων και το Πιστοποιητικό, διατίθεται στους υποψήφιους στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς με μόνο €150!

Η ολοκληρωμένη πιστοποίηση ECDL Core+ αποτελείται από 13 ενότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, συνδυάζοντας τις βασικές ενότητες εφαρμογών γραφείου και χειρισμού ενός Η/Υ με τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές ενός Η/Υ.

“Μειώνοντας τις τιμές μας, συμβάλλουμε σε μια κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, ειδικότερα σε έναν ευαίσθητο και σημαντικό τομέα όπως αυτόν της εκπαίδευσης” δήλωσε ο Διευθυντής Marketing & Communication του Ομίλου PEOPLECERT, κ. Μάριος Μολφέτας.

Tags:
ECDL ΑΣΕΠ