Οι πρεμιέρες συναρπαστικών σειρών συνεχίζονται στα κανάλια της Nova. Με ανανεωμένο πρόγραμμα, το κανάλι FOX Life υποδέχεται τον Οκτώβριο τη νέα δραματική σειρά «Endgame» (17/10) και τη νέα κωμική σειρά «Ben & Kate» (18/10). Οι πρεμιέρες συνεχίζονται με τους τρίτους κύκλους των κωμικών σειρών «RaisingHope» (22/10) και «Melissa & Joey» (22/10), προσφέροντας την καλύτερη ψυχαγωγία στους συνδρομητές της Nova. Παράλληλα, συνεχίζονται να προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 21:00 και 21:50, νέα επεισόδια των δραματικών σειρών «Twisted» και «Mistresses», αντίστοιχα.

Ο πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς «Endgame», που θα προβάλλεται από το FOX Life κάθε Πέμπτη στις 21:00, είναι ένας ιδιοφυής, μάστερ στο σκάκι. Βαθύτατα πληγωμένος από τη δολοφονία της μνηστής του, έχει απομονωθεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Vancouver, φοβούμενος να βγει στον έξω κόσμο. Για να πληρώσει την ακριβότατη διαμονή του, αρχίζει να λύνει μυστήριες υποθέσεις, χρησιμοποιώντας όμως τελείως ασυνήθιστες μεθόδους, με τη βοήθεια μίας ομάδας που περιλαμβάνει μέλη από το προσωπικό του ξενοδοχείου, αλλά και φανατικούς σκακιστές.

Αταίριαστοι συνδυασμοί παρουσιάζονται στη σειρά «Ben & Kate», που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00. Τι μπορεί άραγε να συμβεί όταν ένας ακατάσχετος ονειροπόλος που λέει πάντα «ναι» μετακομίζει στην υπερβολικά υπεύθυνη μικρή αδελφή του, για να τη βοηθήσει στο μεγάλωμα της 5χρονης κόρης της; Πρόκειται για μια νέα οικογενειακή κωμωδία του FOX Life- γυρισμένη με μία κάμερα – που ακολουθεί δυο αταίριαστα αδέλφια και την παρέα τους, στην προσπάθειά τους να βγουν από την… άνετη και ξέγνοιαστη ζωή τους και να μπουν στην πραγματική ζωή.

Κάθε Τρίτη θα είναι πλέον βραδιά κωμωδίας στο FOX Life, με το πρόγραμμα του καναλιού να περιλαμβάνει στις 21:00 τη σειρά «Raising Hope 3». Ο πρωταγωνιστής της Jimmy Chance συνεχίζει την σκληρή προσπάθεια του να βρει την ισορροπία μεταξύ του μεγαλώματος της κόρης του και της προσωπικής του ζωής. Γι ακόμα μία φορά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να τοποθετήσουν τη συγκεκριμένη θεότρελη οικογένεια εκεί που πρέπει… στην καρδιά των πολυάριθμων φανατικών τηλεθεατών που δημιούργησε η συγκεκριμένη σειρά παγκοσμίως.

Μια ακόμα δόση κωμωδίας θα «σερβίρεται» κάθε Τρίτη στις 21:25 από το FOX Life με την ξεκαρδιστική οικογενειακή σειρά «Melissa & Joey 3». Η Melissa Joan Hart, πρώην party animal, είναι πλέον η ώριμη κόρη μιας πολιτευόμενης οικογένειας, όντας και η ίδια πολιτικός. Όταν όμως η αδελφή της καταλήγει στη φυλακή και ο άνδρας της αδελφής της εμπλέκεται σε ένα μεγάλο σκάνδαλο, η Melissa θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της έφηβης ανιψιάς της, αλλά και του ανήλικου ανιψιού της. Η βοήθεια σε αυτά που έχει να αντιμετωπίσει έρχεται από τον Joe Lawrence, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα δουλειά και θα μετακομίσει στο σπίτι μαζί τους και θα γίνει ο νταντάς της οικογένειας.

Tags:
FOX Life Nova