H INTERSPORT ακολούθησε πιστά την πορεία της Εθνικής και φυσικά την αμέριστη στήριξή της στην ομάδα που έχει φέρει στον ελληνικό αθλητισμό μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Ο στόχος του μεταλλίου χάθηκε στις λεπτομέρειες, κυριολεκτικά στο… καλάθι, στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ που ολοκληρώθηκε στη Λιλ, όμως, η Εθνική Ελλάδας δεν επέστρεψε με άδεια χέρια. Η εξασφάλιση της συμμετοχής στο Προολυμπιακό τουρνουά του ερχόμενου καλοκαιριού ήταν εξ αρχής ένας σημαντικός στόχος ο οποίος επιτεύχθηκε δημιουργώντας από τώρα την γλυκιά προσμονή για τους επόμενους μήνες. Το δέλεαρ της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο είναι πολύ σημαντικό και όλοι οι φίλαθλοι είναι από τώρα βέβαιοι ότι η Εθνική στις αρχές Ιουλίου του 2016 θα δώσει όπως πάντα τον αγώνα της με πάθος για να πετύχει τον στόχο. Είναι γνωστό εξάλλου στον αθλητισμό, ότι εκτός από τις χειροπιαστές επιτυχίες, τις μεγάλες δυνάμεις τις καθιερώνει η διάρκεια και η Εθνική μπάσκετ της χώρας μας διατηρείται εδώ και τρεις δεκαετίες στην ελίτ του αθλήματος παγκοσμίως.

Η επίσημη χορηγός του Ευρωμπάσκετ λοιπόν, αφού bloggare με το Basketblog.gr κατά τη διάρκεια της κορυφαίας διοργάνωσης, συνεχίζει τις να προσφέρει στους φίλους τις τα μοναδικά της προϊόντα. Αρχικά, πρόκειται για την επίσημη μπάλα του Ευρωμπάσκετ.
 
Ακολουθώντας την επιτυχημένη «σειρά» των GL7, η Molten GL7X συνδυάζει την άριστη τεχνολογική γνώση της ομώνυμης εταιρείας, με αλλαγές που προσδίδουν μεγαλύτερη σταθερότητα στη διαχείρισή της και βελτίωση στην ορατότητα. Πρόκειται για μια μπάλα με ειδική τεχνολογική κατασκευή που δημιουργήθηκε συγκεκριμένα για την διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ 2015 σε συνεργασία με τη FIBA. Τα χαρακτηριστικά και η υφή της επιφάνειας της έχουν κατασκευαστεί με τρόπο που προκαλεί επανάσταση σε σχέση με τα μέχρι σήμερα δεδομένα βοηθώντας τους παίκτες να τη χειριστούν με μεγαλύτερη άνεση, ενώ ταυτόχρονα ο συνδυασμός χρωμάτων που έχει χρησιμοποιηθεί εξυπηρετεί αγωνιζόμενους και θεατές κάνοντάς την πιο ευδιάκριτη. Αυτή η μπάλα ακολούθησε και έκρινε τις προσπάθειες της «παλιάς φρουράς» των Νίκου Ζήση, Γιάννη Μπουρούση και Βασίλη Σπανούλη, καθώς και της νέας ελπιδοφόρας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, η οποία εγγυάται τη διαρκή του παρουσία στην κορυφή.

Επιπλέον, η INTERSPORT προσφέρει την επίσημη φανέλα της ελληνικής ομάδας, με μία μπλε και μία λευκή εμφάνιση ενώ τίθεται στη διάθεσή σας και μία μπάλα στα χρώματα της χώρας μας, η οποία φυσικά συμβολίζει την αγάπη προς αυτή και το μεγάλο εξαγώγιμο προϊόν της, το μπάσκετ. Τα προϊόντα αυτά, έχουν τη «σφραγίδα» της Spalding, επίσημου προμηθευτή υλικού των Εθνικών ομάδων μπάσκετ τα οποία στην πρώτη χρονιά της συνεργασίας έφεραν ένα χρυσό Ευρώπης από τους Εφηβους και την τιμητική Πέμπτη θέση των ανδρών στο Ευρωμπάσκετ, μαζί με το δικαίωμα διεκδίκησης μιας θέσης για το Ρίο, μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά.

Πάντα κοντά στον αθλητισμό λοιπόν, με μότο της το «SPORT TO THE PEOPLE», η INTERSPORT είναι εδώ, κοντά στην Εθνική μας ομάδα και όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα ενώ είμαστε σίγουροι ότι οι μεγάλες επιτυχίες που αποτυπώνονται στο… βάθρο θα επανέλθουν πολύ σύντομα!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές τις ομάδας μας στο Ευρωμπάσκετ που μόλις ολοκληρώθηκε και θα έχετε την ευκαιρία μέσα από την INTERSPORT να μπείτε και εσείς στη θέση των πρωταγωνιστών μας, αποκτώντας τις εμφανίσεις, τις μπάλες με τις οποίες αγωνίστηκαν και τα συλλεκτικά προϊόντα μέσα από το δίκτυο καταστημάτων, ενώ πολύ σύντομα θα είναι και διαθέσιμα και μέσα από το eshop».