Το νέο Mobile Website της INTERSPORT είναι γεγονός και προσφέρει ευκολία σε όσους ζουν παρέα με το κινητό τους τηλέφωνο.

Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι από εμάς είμαστε πλέον εξαρτημένοι από το κινητό μας τηλέφωνο. Μία τόσο μικρή συσκευή, που όμως τις περισσότερες φορές φαίνεται ότι περιλαμβάνει όλη μας τη ζωή! Έτσι, η INTERSPORT παρουσιάζει το www.mobile.intersport.gr, το νέο της mobile website, το οποίο βοηθά τους fans του κινητού να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό.
    
Πληκτρολογώντας το www.intersport.gr από το κινητό σου τηλέφωνο, θα ανακαλύψεις μία εύχρηστη ιστοσελίδα, όπου παρουσιάζονται θα βρεις πληροφορίες για τα νέα της εταιρείας, επιλεγμένες προτάσεις αθλητικών προϊόντων από τα μεγαλύτερα brands, χρήσιμα στοιχεία επικοινωνίας για τα καταστήματα της -τα οποία θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα όταν είσαι on the go!- καθώς και τα αθλητικά events που διοργανώνει όλο τον χρόνο. Θέλεις, παρόλα αυτά να δεις ακόμη περισσότερα για την INTERSPORT; Κάνε απλά κλικ στην επιλογή Desktop Version για να έχεις πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Με εύχρηστο και κατατοπιστικό μενού, το νέο INTERSPORT Mobile Website θα σου λύσει τα χέρια όπου και να είσαι! Κάνε click στο www.intersport.gr από το κινητό σου ή σκάναρε το παρακάτω QR Code* και ανακάλυψε το νέο mobile site της INTERSPORT!

intersport-code-1

(*) για να μπορέσεις να σκανάρεις το QR Code, θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένο ένα ειδικό πρόγραμμα στο κινητό σου (application). Μια πολύ καλή εφαρμογή είναι το QR Reader:
iPhone: https://itunes.apple.com/gr/app/qr-reader-for-iphone/id368494609?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.tapmedia.qrreader&hl=el