Για 30 χρόνια το σύνθημα Just Do It εμπνέει αθλητές όλων των κατηγοριών, απ’ όλον τον κόσμο. Η Nike για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα δημιούργησε ένα film που επικεντρώνεται σε ιστορίες κορυφαίων αθλητών, αλλά και αθλητών που έχουν ό,τι απαιτείται για να φτάσουν την κορυφή. Ο κοινός παρονομαστής: Η δύναμη του αθλητισμού που πηγαίνει τον κόσμο παρακάτω.

 Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν ο LeBron James, η Serena Williams, ο Odell Beckham Jr., ο Eliud Kipchoge — ενώ στο video της καμπάνιας θα γνωρίσετε κάποιους ακόμα ξεχωριστούς αθλητές: Την Megan Blunk, παίκτρια μπάσκετ που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο, το 2016, τον Isaiah Bird, που γεννήθηκε χωρίς πόδια και σε ηλικία 10 ετών έχει καταφέρει να γίνει το νούμερο ένα στην ομάδα πάλης, τον Charlie Jabaley — που κατάφερε να χάσει 60 κιλά, να γίνει και ν’ ανατρέψει την ανάπτυξη ενός εγκεφαλικού όγκου. Την ιστορία του video αφηγείται ο Colin Kaepernick.

Το film έχει στόχο να ενθαρρύνει και να παρακινήσει όλους όσους ονειρεύονται και θέτουν στόχους που μοιάζουν στα μάτια των άλλων ανέφικτοι.

Tags:
Nike