Το ότι το brand “Air Jordan” είναι από τα πιο “δυνατά” σε ολόκληρο τον κόσμο είναι λίγο πολύ γνωστό. Ο Μάικλ Τζόρνταν φρόντισε ώστε, πέρα από τις αθλητικές του διακρίσεις, να κυριαρχήσει και στον τομέα των αθλητικών ειδών αφού η συμφωνία του με τη Nike αποτέλεσε το έναυσμα για τη δημιουργία μίας εκ των μεγαλύτερων επωνυμιών όλων των εποχών.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως ο “Air” κέρδισε ένα πολύ μεγάλο μέρος της περιουσίας του μέσω της συγκεκριμένης εταιρίας με αποτέλεσμα να “φουσκώνει” τον τραπεζικό του λογαριασμό ακόμα και αφότου κρέμασε οριστικά τα παπούτσια του.

mark-wahlberg-in-air-jordan-iii-88-retro-570x664

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Mark Wahlberg αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους… θιασώτες των παπουτσιών της “Air Jordan” καθώς ο φωτογραφικός φακός τον έχει καταγράψει πολλές φορές να… ασκεί τα πατρικά του καθήκοντα φορώντας τα συγκεκριμένα παπούτσια.

jay-z-in-air-jordan-iii-88-2

Και ο Jay-Z, πάντως, δεν πάει πίσω. Πώς να γινόταν διαφορετικά, άλλωστε, όταν ο πασίγνωστος ράπερ είναι και μεγάλος φαν του ΝΒΑ. Ακόμα, πάντως, και όταν βγαίνει έξω με την γυναίκα του, την τραγουδίστρια Beyonce, δεν δείχνει να… αγχώνεται για το τι θα φορέσει αφού τα “Air Jordan” αποτελούν σταθερή αξία.

celebrity-air-jordan-sneaker-photos-06

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον συνάδελφο και φίλο του Kanye West, ο οποίος… τιμά με την εμπιστοσύνη του τα προϊόντα της Nike, όπως επίσης και η -επίσης τραγουδίστρια- Jennifer Lopez.

jennifer-lopez-air-jordan-iv-bred-04-570x733

Για το τέλος αφήσαμε το… καλύτερο. Η Jessica Biel θεωρείται μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, αλλά αυτό δεν την αποτρέπει από το να κυκλοφορεί στην καθημερινότητά της ντυμένη casual και με τα “Air Jordan” να… δεσπόζουν.

jessica-biel-in-jordan-spizike-gs-11-570x852