Τα εξαιρετικά υποδήματα των σύγχρονων σταρ του ΝΒΑ, όπως του ΛεΜπρον Τζέιμς και του Κέβιν Ντουράντ αλλά και αυτά των Κόμπι Μπράιαντ και Κάιρι Ίρβινγκ είναι προϊόντα που κερδίζουν την εκτίμηση των πελατών των καταστημάτων INTERSPORT. Μονάχα που υπάρχουν και κάποια σε μία άλλη μπασκετική γωνιά, τα οποία δίνουν άλλον… αέρα στην βιτρίνα τους. Κι αν οι νεαροί και φιλόδοξοι καλαθοσφαιριστές «τρελαίνονται» εύλογα με τα παπούτσια των νέων αστέρων, υπάρχει ένας παλαίμαχος σταρ που συναρπάζει τόσο τους μεγαλύτερους σε ηλικία όσο και τους πιτσιρικάδες, λόγω των πολλών και εκπληκτικών κατορθωμάτων του τόσο στο γήπεδο όσο και στο… δοκιμαστήριο, σε επίπεδο ντυσίματος και εξοπλισμού. Έναν κύριο που έμεινε στην ιστορία ως «Αέρινος» και απαντά στο όνομα Μάικλ Τζόρνταν.



Η Jordan Brand, άλλωστε, παραμένει μία σταθερή αξία στην αγορά ρούχων ή υποδημάτων με την υπογραφή και το logo του παλαίμαχου γκαρντ των Σικάγο Μπουλς και θρύλου του ΝΒΑ με 6 τίτλους πρωταθλητή. Άλλωστε, ο νυν ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς κερδίζει περισσότερα από 100εκατ.δολ. ετησίως (Τζόρνταν…ο άρχοντας των αποσυρθέντων) από τις πωλήσεις των παπουτσιών του και η Jordan Brand, που επιχειρηματικά και νομικά είναι αυτόνομη εταιρεία, εξοικονομεί ακόμη περισσότερα, αφού τα Air Jordans έφεραν στη Nike… 4,5δισ.δολ. τη διετία 2012-13 !! Μάλιστα, υπάρχουν δύο αποκλειστικά καταστήματα Jordan σε Νέα Υόρκη και Σικάγο!



Τα καταστήματα INTERSPORT δεν θα μπορούσαν να μην διαθέτουν μερικά από τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας Nike με το έμβλημα του «MJ», τα οποία φέρουν την τελευταία τεχνολογία και πωλούνται σε προσιτές τιμές. Τα προϊόντα Air Jordan ξεχωρίζουν στο μπασκετικό τμήμα, με αρκετές επιλογές στα σορτς, μία πρωτοποριακή φανέλα και ένα μοντέρνο t-shirt, αλλά κι ένα highlight με ένα νέο ζευγάρι παπούτσια. Δεν είναι μόνο οι (φορεμένες) φανέλες του Μάικλ Τζόρνταν που γίνονται «χρυσές» και αποτελούν για πολλούς must για μία ντουλάπα. Το νέο Jordan Flight , το παπούτσι μπάσκετμπολ που περίμενε ο μπασκετόφιλος κόσμος, με την «ταμπέλα» του FLIGHTFLEX, διαθέτει πάνω μέρος από διχτυωτό υλικό και συνθετικό δέρμα χωρίς ραφές, για ανάλαφρη και δροσερή εφαρμογή. Η τεχνολογία Flywire εξασφαλίζει σταθερότητα, άνεση και στήριξη στις πιέσεις και τις απαιτήσεις των κινήσεων που απαιτούνται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Και το έντονο κόκκινο χρώμα, σήμα-κατατεθέν του Τζόρνταν στους Μπουλς, ξεχωρίζει και στο «δέσιμό» του με τον μαύρο χρωματικό συνδυασμό, στην τιμή των 109,99 ευρώ.



Τα Air Jordans χρειάζονται και «συνοδεία» από αντίστοιχο ρουχισμό και τα INTERSPORT τον προσφέρουν. Στα ράφια τους μπορείτε να βρείτε τρία διαφορετικά είδη σορτς με εξαιρετική τεχνολογία και σχεδίαση. Η βερμούδα Flight Print/Perf Short, με τεχνολογία Dri-Fit, διαθέσιμη σε μαύρο-κόκκινο-γκρι χρωματικό συνδυασμό, φέρει ύφασμα 100% πολυεστέρα  που απομακρύνει τον ιδρώτα, για στεγνή και άνετη αίσθηση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία UVA και UVB! Στο πλάι διαθέτει διάτρητα μοτίβα με διχτυωτή επένδυση για αερισμό του δέρματος, με τιμή 49,99 ευρώ.



Το σορτς Air Jordan Highlight είναι αφιερωμένο στον παλαίμαχο σταρ από την Nike, επίσης με τεχνολογία Dri-Fit. Στα χρώματα του μαύρου και του λευκού, διαθέτει ζώνη με διατρήσεις στη μέση για σταθερή και δροσερή εφαρμογή, διχτυωτές φάσες στο πλάι για αερισμό του δέρματος και τιμή στα 44,99 ευρώ. Το Jordan Baseline Short, φέρει διχτυωτές φάσες στο πλάι για εξαιρετικό αερισμό του δέρματος, πλαϊνές τσέπες με φόδρα από διχτυωτό ύφασμα και τεχνολογία Dri- Fit που απομακρύνει τον ιδρώτα και προσφέρει στεγνή και άνετη αίσθηση. Διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς και στην τιμή των 39,99 ευρώ.



Σε ό,τι αφορά τις φανέλες ή μπλούζες, τα INTERSPORT διαθέτουν στα 29,99 ευρώ την ανδρική φανέλα Buzzer Beater , ιδανική για την προπόνηση και με τεχνολογία Dri-FIT που βοηθά το σώμα να παραμένει στεγνό, ενώ χαρίζει άνετη εφαρμογή και η σχεδίαση προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Τέλος, στο t-shirt, το TAF JORDAN FLIGHT FLEX DRI-FIT TEE, είναι σχεδιασμένο σε έκδοση με στάμπα και τεχνολογία Dri-Fit για απομάκρυνση του ιδρώτα. Φέρει στρογγυλή λαιμόκοψη και διατίθεται στην τιμή των 34,99 ευρώ.