Εδώ είναι που λένε ότι ένα πράγμα κοστίζει μια περιουσία. Και δεν υπερβάλουμε καθόλου. Στην κυριολεξία το λέμε. Η ΝΙΚΕ και η «Shoe Surgeon» αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ζευγάρι συλλεκτικά παπούτσια για τον Λεμπρόν Τζέιμς με αφορμή την επίτευξη του στόχου των 30.000 πόντων στο ΝΒΑ. Ο λόγος για τα «Lebron 15».

Όλα καλά μέχρι εδώ. Τα παπούτσια αυτά όμως, δεν θα είναι ό,τι κι ό,τι. Αφιερωμένα στον «βασιλιά» του ΝΒΑ είναι άλλωστε. Ετσι όπως είναι φυσικό θα έπρεπε να είναι «βασιλικά» και φυσικά πανάκριβα.

Τα νέα συλλεκτικά παπούτσια του Λεμπρόν Τζέιμς θα κοστίζουν μια ολόκληρη περιουσία. Μην βιαστείτε να πείτε ότι αυτό είναι υπερβολή. Η αλήθεια είναι καθώς η τιμή τους θα ξεπερνάει τα 100.000 δολάρια!

Πως γίνεται αυτό; Γίνεται, καθώς τα συλλεκτικά «Lebron 15» θα είναι φτιαγμένα από χρυσό, διαμάντια και δέρμα κροκόδειλου!

Θα είναι επιστρωμένα με χρυσό 24 καρατίων και θα φτιαχτούν από δέρμα κροκόδειλου. Θα έχουν χρυσά φερμουάρ με πλακέτες (κάθε μία από αυτές θα ζυγίζει 14 γραμμάρια και θα είναι από χρυσό 18 καρατίων) και πάνω τους θα δεσπόζουν πολλά διαμάντια!

Χρυσά θα είναι φυσικά και τα κορδόνια, που θα είναι 18 καράτια.

 

ΤΑ «ΒΑΣΙΛΙΚΑ» ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΪΜΣ