Είδατε; Το μπάσκετ είναι παντού! Και ο Τζόρνταν είναι παντού. Μέχρι και τα ποδαράκια της Ριάνα στολίζει! Ναι, αμέ… με τα σουπερ τρέντι παπούτσιά του και συγκεκριμένα, με το μοντέλο Air Jordan I Phat Gold Medal“.

Όπως και να το κάνουμε, ο συνδυασμός των χρωμάτων άσπρου και χρυσού, αποτελεί must εδώ και αρκετό καιρό! Είναι δυνατόν να μην τον “τιμήσει” ένα Fashion Icon σαν την Pop τραγουδίστρια; Και πολύ έξυπνα ο Τζόρνταν και το επιτελείο του, αποφασίζουν να είναι απόλυτα “in” στις γραμμές και στα σχέδια τους, προσφέροντας στην αγορά, ναι μεν αθλητικά παπούτσια, πλην όμως εντυπωσιακά και μοδάτα.

riingoldones

Βέβαια, τώρα τελευταία, φαίνεται πως η Ριάνα, έχει γίνει… μεγάλη φαν του μπάσκετ! Αρκετές εμφανίσεις της είναι σχετικές με το αγαπημένο μας άθλημα. Μέχρι που, πριν από λίγο καιρό, ανέβηκε στη σκηνή ντυμένη με αθλητική φανέλα και το νούμερο 23 (ήταν γεμάτη πούλιες και στρας, όπως είναι λογικό, αλλά δεν παύει να είναι σπορ εμφάνιση!), αθλητικό καπελάκι και για άλλη μια φορά παπούτσια από τη σειρά του Air Jordan.
Μάλλον, δεν εμπιστεύετε άλλον για τα υποδήματά της!