Η εποχή εμπορικής… ανομβρίας της AND1 τελείωσε! Αυτό… απειλούν έμμεσα οι ιθύνοντες της “Galaxy Brands”, η οποία έχει αναλάβει να “αναστήσει” μία από τις κορυφαίες εταιρείες αθλητικών ειδών. 

Το brand της AND1 μεγάλωσε απότομα. Από τη στιγμή που οι πρώτοι ιδιοκτήτες αποχώρησαν από την εταιρεία, η διάδοχη κατάσταση έχασε τον έλεγχο. Δεν ενδιαφερόταν να κρατήσει το brand σε υψηλά επίπεδα. Παραμέλησαν τον παράγοντα “design” και τους ενδιέφερε απλά να βγάζουν παπούτσια. Άρχισαν να μιμούνται τις άλλες εταιρείες, παρά να πρωτοπορούν”, δήλωσε ο Ντάγκλας Σπίτζερ, ένας εκ των ανθρώπων που έχουν αναλάβει αυτό το δύσκολο -αν μη τι άλλο- έργο.

Στόχος των αρμοδίων είναι να αναγεννήσουν την AND1 μέσα από τις στάχτες της και να της δώσουν τη λάμψη του παρελθόντος. Αυτή τη λάμψη που την είχε αναγάγει στο κορυφαίο μπασκετικό brand ανά την υφήλιο.

Ριψοκίνδυνη αποστολή, αλλά δεδομένο είναι πως εφόσον οι προσπάθειες καρποφορήσουν, τότε οι απανταχού φίλοι του μπάσκετ θα αποκτήσουν ακόμα έναν λόγο για να… κατακλύσουν τα μαγαζιά αθλητικών ειδών.

Tags:
AND1