Η λατρεία όλων για τα Jordan είναι κάτι δεδομένο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως χρόνο με το χρόνο η δημοτικότητα των συγκεκριμένων παπουτσιών αυξάνεται ραγδαία με αποτέλεσμα να αποτελούν, πλέον, το πιο ισχυρό brand name στον χώρο της υπόδησης. Ένα στοιχείο που κάνει τα Jordan ξεχωριστά είναι το γεγονός πως δεν αποτελούν ένα παπούτσι καθαρά για αγώνα μπάσκετ, αλλά έχουν εξελιχθεί σε ένα ιδιόμορφο trend που έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Ο Καρμέλο Άντονι εξηγεί το… πάθος που έχει με τα Jordan λέγοντας πως “τα Jordan IX είναι τα αγαπημένα μου. Είναι ένα από τα ζευγάρια που φορούσα όταν έπαιζα μπάσκετ στο γυμνάσιο”, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Ποτέ δεν μπορούσα να αντέξω το οικονομικό βάρος της αγοράς ενός ζευγαριού Jordan, οπότε αυτά είναι από τα πρώτα που φόρεσα γιατί τότε η ομάδα μου είχε πάρει χορηγία από την Jordan στην Oak Hill Academy. Έχω και ένα… σπάνιο ζευγάρι. Όταν ο Κουέντιν Ρίτσαρντσον αγωνιζόταν στους Κλίπερς, μου έστειλε τα Jordan IX γιατί ήταν ο σπόνσοράς του. Δεν ταίριαζαν με τα χρώματα της ομάδας, αλλά ήταν κάτι το… ξεχωριστό”.

Τις ίδιες απόψεις ενστερνίζεται και ο συμπαίκτης του στους Νιου Γιόρκ Νικς Τζέι Αρ Σμιθ: “Είναι τέλεια! Εννοώ το ύφασμα, η δομή τους, με κάνουν να νιώθω τόσο άνετα και ταιριάζουν πολύ καλά σε κάθε πόδι. Εκτός του ότι δείχνουν υπέροχα“.

Ο Τίνκερ Χάτφιλντ μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά αποτελεί ένα από τα… όπλα του brand name της Jordan καθώς είναι αυτός που σχεδιάζει πολλά από τα παπούτσια της εταιρίας. Ο ίδιος αποκαλύπτει τις… προτιμήσεις του:

Το αγαπημένο μου μοντέλο είναι τα Jordan XI, αφού πρόκειται για ένα παπούτσι που ξεπέρασε τα όρια του στυλ και της δημιουργίας. Άρχισα να τα δουλεύω όταν ο Μάικλ Τζόρνταν αποσύρθηκε από το μπάσκετ, οπότε του έδειχνα εκδοχές του παπουτσιού σε όλη την Αμερική. Ήταν ένα εκπληκτικό πρότζεκτ από την αρχή ως το τέλος”.