Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του Δήμου Χαϊδαρίου για τη συγκέντρωση τροφίμων προκειμένου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τη στήριξη 600 οικογενειών με άπορους και άνεργους γονείς. Ο αγώνας “All Star” μπάσκετ που διεξήχθη αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αφού συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 2,5 τόνοι τροφίμων.

Κορυφαία ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, όπως οι Ντικούδης, Ρεντζιάς, Οικονόμου, Πρέλεβιτς, Κορωνιός, Κορωναίος, Τζαλαλής, Θ. Σκουρτόπουλος, Α. Σκουρτόπουλος, Τόλιας, Τσέκος, Χρ. Χριστοδούλου, Κασουρίδης, Γεωργιάδης, Παλαιολόγος, Παπαδάκης, Χατζηλίας, πολιτικοί όπως Ιωαννίδης, Καραγκούνης, Μητσοτάκης, Κεφαλογιάννης, Ορφανός, Δήμας, Σενετάκης, Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, ο Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος, οι τραγουδιστές Χρήστος Χολίδης και Χρήστος Μενιδιάτης, ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης και ο πρόεδρος του ΟΣΚ, Ηρακλής Δρούλιας, αναμετρήθηκαν στο παρκέ σε έναν αγώνα που έληξε… ισόπαλος με 76-76.

Φανερά ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Μαραβέλιας δήλωσε μετά το τέλος της εκδήλωσης: “Είμαι πολύ χαρούμενος, που καταφέραμε μέσα από αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα να συγκεντρώσουμε τρόφιμα. Η ανταπόκριση των δημοτών ήταν συγκινητική και απέδειξε ότι σε πείσμα των καιρών η έννοια της Αλληλεγγύης είναι βαθιά χαραγμένη μέσα στον Έλληνα. Θέλω να ευχαριστήσω του βετεράνους τους μπάσκετ και τους πολιτικούς, που συμμετείχαν τόσο στον αγώνα, αλλά προσέφεραν και οι ίδιοι τρόφιμα στηρίζοντας το Κοινωνικό Έργο που κάνει ο Δήμος Χαϊδαρίου”.

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Προστασίας και Αλληλεγγύης, κα Ελευθερία Τοκατλίδη που οργάνωσε τη δράση τόνισε: “Η Κοινωνική Υπηρεσία προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρεθεί κοντά στους δημότες που αδυνατούν να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες σε είδη διατροφής. Όμως για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση των πολιτών.

Τέτοιες δράσεις, όπως ο αγώνας ALL STAR και το Τουρνουά για τους μαθητές των σχολείων έχει στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ακόμα και από τις μικρές ηλικίες περνώντας σε όλους αξίες όπως ο Εθελοντισμός και η Κοινωνική Προσφορά. Ο αγώνας μας για την ανακούφιση ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, είναι καθημερινός. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια”.