Όπως ξαναγράψαμε, ο Γιάννης Γιαννούλης και ο Τζορτζ Παπαδάκος έχουν… υψηλές φιλοδοξίες και… παίζουν από το High Post! Oι δύο πρώην διεθνείς παίκτες αποδεικνύουν με το “καλημέρα” ότι έχουν διάθεση, όρεξη και καινοτομίες στην “αγωνιστική” φαρέτρα τους. Μεσημέρι στο κλειστό της Γλυφάδας. High Post… εναντίον Γλυφάδας Ένωση Σωματείων.

Ο Γιαν-Γιαν επέλεξε να ενισχύσει την Γλυφάδα για να βρεθεί απέναντι στους παίκτες του, ακριβώς για να έχει την πολυτέλεια να τους βάζει τις φωνές  για τα λάθη τους ως εκπρόσωπός τους. Αυτό δεν πτόησε όμως τους παίκτες του, την ομάδα του Ηigh Post δηλαδή. Η οποία στο φινάλε με προπονητή τον… “Κόουτς Ν“, τον Γιώργο Νικολάου (σ.σ. που κλήθηκε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία), πώς να χάσει;

Το σκορ είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει, βεβαίως. Για την ιστορία και μόνο το “εναρκτήριο” ματς των παικτών που εκπροσωπεί ο Γιαννούλης έληξε 90-79 υπέρ τους. Με την  ομάδα του High Post αγωνίστηκαν οι Κανέλλος Γαρμπής, Πάνος Δαουλάρης, Σπήλιος Κάκκας, Σταύρος Κοκκινόπουλος, Δημήτρης Κομποδιέτας, Στέλιος Παπαδάκης, Δημήτρης Σπανάκος, Χρόνης Στουραϊτης, Δημήτρης Σωτηρίου, Γιάννης Οικονομάκης, Σάββας Τζουγκαράκης. Την ομάδα ενίσχυσε ο πρώην άσσος της εφηβικής ΑΕΚ, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ο Γιάννης μαζί με τον Φώτη Βασιλόπουλο (που ενίσχυσαν τους γηπεδούχους) έφυγαν ηττημένοι από το φιλόξενο κλειστό της Γλυφάδας, αλλά και με την ανακούφιση ότι το πρώτο τεστ της αναγεννημένης εταιρίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους μας φιλοξένησαν εδώ σήμερα στην Γλυφάδα, τον υπεύθυνο της ομάδας της Ε.Σ. Γλυφάδας, Στράτο Καψιμάλη (σ.σ. εκτέλεσε χρέη διαιτητή) και τον προπονητή Χρήστο Γκονουλού.

“Εμείς από την πλευρά μας, ως εταιρία κάναμε απλώς μία αρχή. Δώσαμε την ευκαιρία στους αθλητές, που εκπροσωπούμε να απολαύσουν το μπάσκετ και παράλληλα, με τις ατομικές προπονήσεις τους να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και μέσα από την ομάδα. Θα γίνουν κι άλλοι τέτοιοι αγώνες. Ετοιμάζουμε κι άλλες εκπλήξεις. Είμαι ικανοποιημένος διότι τα παιδιά ενθουσιάστηκαν”, τόνισε προς το basketblog.gr ο Γιαννούλης, ο οποίος απέδειξε (και το είδαν και… τυφλοί) ότι άνετα έβγαζε ακόμη μία γεμάτη χρονιά ενεργού δράσης!

“Χαρήκαμε το μπάσκετ και αυτό ήταν το προαπαιτούμενο. Θέλω να πιστεύω ότι ανεξάρτητα από τις ομάδες που θα καταλήξει ο καθένας από μας, θα έχουμε κι άλλες τέτοιες ευκαιρίες. Οι Γιαννούλης και Παπαδάκος έχουν διάθεση για το κάτι παραπάνω στο κομμάτι που λέγεται μάνατζερ παικτών”, δήλωσε ο Βασιλόπουλος

Είναι προφανές, ότι Γιαννούλης-Παπαδάκος βρίσκονται μόνο στην αρχή, αλλά ήδη κάνουν πολλά…