Δύσκολοι καιροί για προπονητές και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι στο μάτι του κυκλώνα.
Ο Ολυμπιακός δεν είναι στα… καλύτερά του, στο τσακ απέφυγε μια ήττα που θα ήταν κάτι παραπάνω από οδυνηρή (καταδικαστική), από την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου (Τσεντεβίτα), η επιλογή του Τζος Πάουελ δεν έγινε -λογικό- δεκτή με ενθουσιασμό και σαν να μην έφταναν όλα αυτά (κι άλλα πολλά), έρχεται και ο ατζέντης Θάνος Κουκουράβας να του “χρεώσει” ότι επέλεξε άλλον μάνατζερ, αντί γι’ αυτόν, για να πάρει τον Αμερικανό στο λιμάνι.

Ο κ. Μπαρτζώκας σήμερα υπέγραψε τον Josh Powell. Είναι η 2η φορά που προσπαθεί – αποσπά αθλητή μου, με τον Κύπριο συνεργάτη του (η 1η στο Μαρούσι με τον Jeremy Wise).
Σε αυτήν την εργασία που εμένα συντηρεί την οικογένεια μου, λέγεται ότι όλα επιτρέπονται… Τρύπιος δεν θα γίνω, αλλά όσο θα υπάρχω στον χώρο, θα μιλάω για την ανηθικότητα του συγκεκριμένου κυρίου.
Θάνος Κουκουράβας
Υ.Γ. κρίμα μου έχουν απεργία μερικά ΜΜΕ και θα λείψουν οι αυτόκλητοι κουμπάροι“.

Αυτά έγραψε ο ατζέντης στο facebook, υποστηρίζοντας ότι αυτός είχε προτείνει πρώτος τον Τζος Πάουελ και ο κόουτς του Ολυμπιακού επέλεξε τον Χάρη Παπαδόπουλο, τον οποίο χαρακτηρίζει “συνεργάτη” του.

Οι κατηγορίες είναι βαριές κι εμείς περιμένουμε από τον κ. Μπαρτζώκα να πάρει θέση. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά για να ξεκαθαρίσει και το θέμα…