Το όνειρο της συμμετοχής στο International Game του Jordan Brand Classic έζησαν το βράδυ (ώρα Ελλάδος) του Σαββάτου οι Γιώργος Παπαγιάννης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Οι δύο Έλληνες παίκτες (μέλη της Εθνικής Παίδων και οι δύο) μπορεί να μην… κέρδισαν καθώς η ομάδα τους (άσπροι) ηττήθηκε με 76-72, αλλά είχαν την ευκαιρία αφενός να δείξουν το πλούσιο ταλέντο τους, αφετέρου να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι στους καλύτερους “μικρούς” παγκοσμίως.

Ο ύψους 2μ14 σέντερ σημείωσε 10 πόντους (5/8δίπ.), ενώ ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού πρόσθεσε άλλους 4 πόντους (2/6δίπ.) αδυνατώντας, όμως, να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Αμφότεροι επέστρεψαν στην Ελλάδα χθες (14/04) το βράδυ γεμάτοι εικόνες και πολύτιμες εμπειρίες για τον τρόπο δουλειάς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εξάλλου, ο Γιώργος Παπαγιάννης θα… ταξιδέψει εκ νέου στις ΗΠΑ το προσεχές καλοκαίρι προκειμένου να κυνηγήσει το American dream αγωνιζόμενος σε High School του Νιου Τζέρσεϊ.

Για την ιστορία, MVP του International Game αναδείχθηκε ο Κροάτης Λόρβο Ματζάλιν, ο οποίος σημείωσε 12 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ οδηγώντας την ομάδα του (μαύροι) στην τελική επικράτηση.