Το basketblog.gr φιλοξενεί απόψεις Ελλήνων χρηστών του Charazay Basketball Manager “Ως γνήσιος μπασκετόφιλος, πολλές φορές έχω αναζητήσει παιχνίδια του αθλήματος για να περάσω την ώρα μου. Πέρα από τα κλασικά NBA Live, NBA Jam και κάποια μεμονωμένα street ball παιχνίδια, η αγορά -οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν μαζί μου- είναι αρκετά φτωχή σε αυτό τον τομέα.

Όταν δε, μιλάμε για παιχνίδι manager θα την χαρακτήριζα εώς ανύπαρκτη, στην κατηγορία PC. Αποφάσισα να ψάξω λοιπόν μια εναλλακτική λύση, αυτή των browser games. Έκανα εγγραφή σε 3-4 σελίδες που θεώρησα συμπαθητικές με την πρώτη ματιά. Πολλοί ίσως δεν έχουν την υπομονή για ένα τέτοιο παιχνίδι. Αυτό που με κράτησε και αποφάσισα να ασχοληθώ με το Charazay πάντως, ήταν η πρόκληση.

Στα υπόλοιπα, χωρίς να κάνω κινήσεις, κάποιες φορές κέρδιζα. Όταν αγόραζα πχ έναν παίχτη και ήθελα να δω αν έκανε κάποια πρόοδο η ομάδα, άρχιζα να χάνω! Οπότε μου κακοφαινόταν αυτό.

Αντιθέτως, στο Charazay, φαινόταν πως οι κινήσεις που έκανα (αγοραπωλησίες, τακτικές, προπόνηση) είχαν αντίκτυπο στα αποτελέσματα της ομάδας μου! Φαινόταν όμως, πως δε θα ήταν εύκολος ο δρόμος προς την κορυφή, γιατί πέρα από την όποια δυσκολία, υπάρχουν πολλοί άλλοι managers που την “ψάχνουν”. Αλλά αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο ελκυστικό! Γι’ αυτό και συνεχίζω να παίζω το παιχνίδι από το 2007“.

Tags:
charazay