Οι μελλοντικοί αστέρες του ελληνικού μπάσκετ δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. Κι αυτό γιατί δύο από τους τρεις Έλληνες που βρέθηκαν στη Βαρκελώνη το τριήμερο 1-3 Μαρτίου για το Jordan Brand Classic επιλέχθηκαν στους δέκα (10) καλύτερους Ευρωπαίους, οι οποίοι στις 13 Απριλίου θα ταξιδέψουν στο Μπρούκλιν για να αντιμετωπίσουν τους καλύτερους Αμερικανούς.

Ο λόγος για τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Γιώργο Παπαγιάννη, οι οποίοι συνεχίζουν να ξεπερνούν τα όριά τους αποδεικνύοντας και στην καταλανική πόλη πως έχουν έρθει… για να μείνουν.

Οι δύο “μικροί” του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου, αντίστοιχα, ξεχώρισαν με την απόδοσή του στις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια του τριημέρου με αποτέλεσμα να πάρουν το εισιτήριο για τον αγώνα που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στο Barclay’s Center (σ.σ.: έδρα των Μπρούκλιν Νετς). Ο τρίτος της παρέας, Διονύσης Σκουλίδας, μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά απέδειξε και πως δίκαια ταξίδεψε μέχρι τη Βαρκελώνη για τα δοκιμαστικά του Jordan Brand Classic.

Θυμίζουμε πως οι τρεις Έλληνες παίκτες είναι μέλη της Εθνικής ομάδας Παίδων της χώρας μας, η οποία πριν από περίπου ένα μήνα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά που διεξήχθη στην πόλη Σακάρια της Τουρκίας.

Πλην των δύο Ελλήνων παικτών, οι υπόλοιποι παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι εξής: Σέρτζιο Γκαρσία (Ισπανία), Στεφάν Γκομπόλντ (Γαλλία), Αντρέα Λατόρε (Ιταλία), Λουκ Λουμπακί (Γαλλία), Λόβρο Ματζάλιν (Κροατία), Στέφαν Νίκολιτς (Σερβία), Στεφάν Πένο (Σερβία) και Τζόσουα Στιλ (Αγγλία).

Ραντεβού στο Barclay’s Center λοιπόν