Τελεί “εν αδεία” εδώ και ημέρες ο Γιώργος Νικολάου, αλλά δεν αποτελεί είδηση ότι προκειμένου για το ρεπορτάζ οι “κεραίες” του δεν απενεργοποιούνται ποτέ. Πόσω μάλλον όταν το ρεπορτάζ αφορά στον τεράστιο Γιώργο Αμερικάνο.

Από τις “διακοπές” του (Αμφιλοχία, Κεφαλονιά, Σύρο, ή από πού άραγε;) μας τηλεφώνησε, αυτή τη φορά για να αναπαράγουμε είδηση συγκλονιστική, όχι δική του, αλλά του δασκάλου και “πατριάρχη” του αθλητικού ρεπορτάζ, Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη. Ο Φ.Κ. αποκάλυψε στο “Α-Ω” του σημερινού “Φωτός” με τίτλο “Ελπίδα για “θαύμα”, ότι υπάρχει ευχάριστη εξέλιξη με την υγεία του “Παγκόσμιου”.

Το δημοσίευμα αναφέρει για τον αρχηγό της “Βασίλισσας” ΑΕΚ: “Από την κα Πέπη Αμερικάνου και την κόρη της, την Χριστίνα, πληροφορηθήκαμε ότι “κάτι θεαματικό συμβαίνει με τον Γιώργο”! Δηλαδή, τι; Ότι ο “Παγκόσμιος” άρχισε και κινεί χέρια και πόδια, δείχνοντας σημεία μιας απίθανης εξέλιξης. Αν αυτή μπορεί  να ειπωθεί και “πρόοδος”, τότε κοντά θα είναι και η ελπίδα για το “θαύμα”! Όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Αμερικάνος είναι καθηλωμένος, από βαριάς μορφής εγκεφαλικό, σε δωμάτια αθηναϊκών νοσοκομείων, εδώ και δυόμιση χρόνια!”.