O φασιστικός χαιρετισμός του Γιώργου Κατίδη είναι ένα γεγονός. Έχουμε πάρει θέση εμείς, δεν κάνουμε βήμα πίσω. Για το θέμα Κατίδη μιλήσαμε όμως και με τον Ντέγιαν Λακίσεβιτς, μεγάλη συνέντευξη του οποίου καταγράψαμε πριν από λίγο. Ο πρώην άσσος της ΑΕΚ και της Νήαρ Ηστ (και ενόψει της απογευματινής συνεδρίασης της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου θα κριθεί το μέλλον του παίκτη) δήλωσε στο basketblog.gr:

“Τρεις ημέρες τώρα οι εφημερίδες αλλά και όλα τα Μέσα Ενημέρωσης στη Σερβία ασχολούνται με τον Κατίδη. Στενοχωρήθηκα, που έκανε αυτή τη χαζομάρα… Απ’ ότι καταλαβαίνω, δεν κατάλαβε τι έκανε. Ήθελε να πανηγυρίσει το γκολ της ομάδας του. Ξέρω ότι η ΑΕΚ ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη επί της Βέροιας. Ενθουσιάστηκε. Αυτό ήταν. Δεν νομίζω, ότι είχε πολιτική σκοπιμότητα ο χαιρετισμός του”.

Και συμπλήρωσε: “Ξέρω, επίσης, ότι είναι αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων και καλός παίκτης. Σας είπα και προηγουμένως. Έκανε μία χαζομάρα. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε. Δεν νομίζω, όμως, ότι πρέπει να του τελειώσουν την καριέρα. Είναι είκοσι χρονών. Είναι παιδί. Διαφωνώ με την απόφαση της Ομοσπονδίας να τον αποβάλλει ισοβίως από τις εθνικές ομάδες. Τουλάχιστον, η ΑΕΚ ας δει το θέμα με κάποια επιείκεια. Μη διώξει τον Κατίδη από την ομάδα. Θα είναι κρίμα. Πού θα πάει να παίξει μετά αυτό το παιδί; Αυτά είχα να πω”.