Καλά τα διαφημιστικά βίντεο, καλές και οι αφίσες (αν και ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα), αλλά δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από αυτή που μπορεί να σου κάνει ο ίδιος ο άνθρωπος. Ειδικά όταν εκείνος έχει εργαστεί στη χώρα σου και -όπως φαίνεται- την έχει αγαπήσει αρκετά.

Η Ελλάδα έχει αρκετά όμορφα μέρη και αυτά έχουμε αγαπήσει εμείς αλλά και όσοι ταξιδεύουν στη χώρα μας. Ένας από τους ανθρώπους που αγαπάει την Ελλάδα και μας “κάνει διαφήμιση” είναι ο Λανς Μπέργουολντ.

Ο βετεράνος πλέον παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα του Περιστερίου (1993-95) και του Παπάγου (1995-96) και ο οποίος όπως φαίνεται δεν ξεχνά τη χώρα μας, θέλησε σήμερα να… ταξιδέψει στην Ελλάδα. Στη σελίδα που διατηρεί στο facebook έχει αναρτήσει φωτογραφίες από τη Ζάκυνθο και τη Ρόδο επισημαίνοντας μάλιστα ότι είναι δύο μέρη στα οποία θα ήθελε να βρίσκεται αυτές τις ημέρες.

Μάλιστα, κάποιοι από τους 2500 φίλους που διαθέτει είναι έτοιμοι να… φτιάξουν βαλίτσες, ενώ κάποιοι άλλοι εξέφρασαν την επιθυμία να δουν αυτά τα μέρη από κοντά.