Το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν αυτό που λέμε “ήσυχο” για τον Λεωνίδα Κασελάκη. Ο νεαρός φόργουορντ βρέθηκε από τα Ιλίσια, στο ΟΑΚΑ, από εκεί στο Καρπενήσι και μετά στη Νάουσα για να καταλήξει στην… Τούμπα.

Ο πρώην παίκτης του Ηλυσιακού έγραψε ιστορία, αφού έκανε προετοιμασία με τρεις (3) διαφορετικές ομάδες φέτος το καλοκαίρι έχοντας… συμφωνήσει και με τις τρεις. Είναι σίγουρο πως σε μερικά χρόνια ούτε που θα θυμόμαστε ό,τι συνέβη, αλλά δεν παύει να αποτελεί μία ξεχωριστή και άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία.

Η μεταγραφή του Κασελάκη σε κάποια ομάδα πέρασε από χίλια κύματα αφού αρχικά συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, στην προετοιμασία του οποίου συμμετείχε στο Καρπενήσι. Στη συνέχεια, όμως, έφτασε μία ανάσα από τον Πανιώνιο (ταξίδεψε με την αποστολή στη Νάουσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας), για να καταλήξει, όμως, στον ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου.

Σίγουρα όχι και ό,τι πιο… αναμενόμενο για οποιονδήποτε παίκτη, ο οποίος φόρεσε συνολικά τρεις φανέλες το φετινό καλοκαίρι μέχρι να καταλήξει σε μία ομάδα. Και δεν μιλάμε για τρεις οποιεσδήποτε ομάδες, αλλά για μερικές εκ των πιο ιστορικών, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ.