Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ κοντοζυγώνει, με το All Star Game να… επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα μετά το περσινό… ρεπό. Ήδη, πάντως, σε αρκετές ανά την Ευρώπη χώρες έχουν διεξαχθεί τα All Star Game με μεγάλη επιτυχία, αφού τα events των διοργανωτών και η ευρηματικότητά τους δίνουν στην πορτοκαλί μπάλα νέες προοπτικές εξέλιξης και απόκτησης ακόμα περισσότερων υποστηρικτών.

Η Ιταλία ήταν η πρώτη χώρα που… ξεκίνησε το χορό, με τους παίκτες που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο All Star Game να προσφέρουν απλόχερα πλούσιο θέαμα.

Εσχάτως, το… ιταλικό παράδειγμα ακολούθησε και η γαλλική λίγκα με τα αποτελέσματα να είναι αναμενόμενα. Πολύς κόσμος, ενθουσιασμός και πρωτοτυπίες από πλευράς διοργάνωσης ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη δημοτικότητα του μπάσκετ, σε μία χώρα όπου κυριαρχεί το ποδόσφαιρο.

Ακόμα και στην πιο μικρή μπασκετικά Κύπρο, όμως, η επιτυχία που ακολούθησε το All Star Game ήταν μεγάλη. Η συνδιοργάνωση της γιορτής του μπάσκετ από την εγχώρια ομοσπονδία και τον ΟΠΑΠ βοήθησε στην προβολή του αθλήματος αφού περίπου 4.500 χιλιάδες φίλοι της πορτοκαλί μπάλας είδαν από κοντά τη γιορτή που πραγματοποιήθηκε, ενώ πολλοί περισσότεροι παρακολούθησαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες πολλές θεαματικές φάσεις.