Πριν από μερικούς μήνες ξεκίνησε μία συνεργασία με προοπτική ανάμεσα στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Και μπορεί ο σύλλογος να γυρίζει σελίδα την ερχόμενη Κυριακή οπότε και οι εκλογές στη “Μάνα ΑΕΚ”, αλλά δεν αποκλείεται οι τέσσερις πτυχιούχοι φυσικοθεραπευτές του ΙΕΚ, οι οποίοι έκαναν την πρακτική τους στη Νέα Φιλαδέλφεια να συνεχίσουν.

Η παρέα του Μπακαούκα έβαζε τα γκολ και έκανε το νταμπλ στην Α1 Χάντμπολ, αλλά βέβαιο είναι ότι θα έβαλε το χεράκι του για να διατηρούνται οι παίκτες σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ως βοηθός φυσικοθεραπευτή και ο Τάσος Ταφίλι, που πανηγύρισε δικαιολογημένα για την επιτυχία και την εμπειρία, που αποκόμισε. Με επιτυχία ολοκλήρωσε το “μεταπτυχιακό” του στην μπασκετική ΑΕΚ και ο Ναέλ Χρυσαφίδης, που “έκλεψε τις καρδιές” των “Ενωσιτών”, όχι μόνο για την διάσημη… αφάνα, που τον “καθόρισε”, αλλά για την αθόρυβη δουλειά του εκτός παρκέ.

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν και οι Κώστας Μαρούλης (Βόλεϊ Γυναικών και Τμήμα Πυγμαχίας), Ευτύχης Μιχαήλ (Τμήματα Υποδομής Μπάσκετ). Ελπίζοντας ότι δεν παραλείψαμε κάποιον εκ των σπουδαστών, ιδιαίτερης μνείας αξίζουν ο καθηγητής τους Γιώργος Τζιορίδης, αλλά και η Ελπίδα Στεβή και ο Βασίλης Tόγελος από πλευράς ΑΕΚ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις επιταγές των καιρών. Και έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά… Επρόκειτο για μία σχέση καλά ΔΟΜΗμένη. Που μπορεί (μεταξύ ΑΕΚ και ΙΕΚ) να έχει συνέχεια και σε άλλα επίπεδα…