Tέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται κάθε μέρα. Διότι, όπως έχουμε ξαναγράψει, αθλητισμός με τα χαρακτηριστικά που τον διέπουν, συνεπάγεται ανθρωπιά, άμιλλα και αλληλεγγύη. Ο Αθλητικός Όμιλος Αγίου Νικολάου Παλλήνης διοργανώνει, λοιπόν, τουρνουά μπάσκετ Ακαδημιών για την ενίσχυση του Οικοτροφείου “Άγιοι Ανάργυροι”, νοητικά υστερούντων ατόμων.

“Μικροί αθλητές, μια μεγάλη καρδιά”, είναι το “σύνθημα” των διοργανωτών, που προσδοκούν στην συμμετοχή των ευαισθητοποιημένων πολιτών μας. Στο τουρνουά συμμετέχουν οι Ακαδημίες “Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής” (ΚΑΠ), Τeleunicom Β.A.C., Kρόνος Γέρακα, Α.Ο. Αγίου Νικολάου Παλλήνης.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013, στις 18:30, στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Νικολάου Παλλήνης (Νέστορος 15, Άγιος Νικόλαος Παλλήνης, τηλ. 210-6041816).

Το δελτίο Τύπου του Δ.Σ. του ΑΟ Αγίου Νικολάου Παλλήνης καταλήγει ως εξής: “Γνωρίστε και ενισχύσατε το έργο του Οικοτροφείου Άγιοι Ανάργυροι, νοητικά υστερούντων ατόμων. Η γνωριμία, η επαφή και η επικοινωνία με τους οικοτρόφους και τους γονείς τους θα δώσει ανακούφιση, χαρά και ελπίδα! (www.ag-anargyroi.gr). Eυχαριστούμε θερμά τα παραπάνω Σωματεία για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους”.       

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν… Αξίζει…