Ο Γιάννης και ο Σωτήρης Ντάνος έγιναν ευρέως γνωστοί στο ελληνικό μπασκετικό κοινό, από την απόφασή τους να στηρίξουν τον Αθηναϊκό στη μεταβατική του εποχή. Πριν από αυτούς, όμως, είχε φτάσει η… (καλή) φήμη τους, από προπονητές και παίκτες που συνεργάστηκαν μαζί τους στη Σουηδία (Σόλνα Βίκινγκ). Κι όχι άδικα, αφού τα δύο αδέρφια κάνουν τα πάντα, για την αγάπη τους για το μπάσκετ και τους συμπατριώτες τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σταύρος Τουτζιαράκης

Ο Έλληνας “ψηλός” της Σόλνα έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις πέρυσι και γι’ αυτό δέχθηκε πρόταση να συνεχίσει στη σουηδική ομάδα. Δεν ήταν αρνητικός, αλλά είχε ένα πρόβλημα: Δεν μπορούσε να μείνει δεύτερο συνεχόμενο χρόνο μακριά από την αρραβωνιαστικιά του.

Από την άλλη, η κοπέλα δεν μπορούσε να παρατήσει τη δουλειά της και να ακολουθήσει απλά τον αγαπημένο της, αφού έτσι τα χρήματα που συνολικά έμπαιναν στο σπίτι ήταν λιγότερα από αυτά που υπολόγισαν.

Τη λύση έδωσαν οι Ντάνοι, οι οποίοι προσέλαβαν την αρραβωνιαστικιά του Σταύρου, λύνοντας έτσι το πρόβλημα. Η Σόλνα είναι πλέον… οικογενειακή υπόθεση και για τα δύο αδέρφια, αλλά και για τον Τουτζιαράκη και την αρραβωνιαστικιά του.