Πολλοί θυμόμαστε τον Ντέιβιντ Ρίβερς ως αθλητή και μάλιστα εξαιρετικό. Τώρα τον μαθαίνουμε ως προπονητή. Κι αν δεν έκανε ακόμα τα πρώτα επίσημα βήματά του, σε πάγκο ομάδας, ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά. Και αυτό γιατί ο Ντέιβιντ Ρίβερς μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ σε νεαρούς αθλητές που θέλουν να μεγαλουργήσουν στο άθλημα και έχει κερδίσει τον σεβασμό τους, αλλά και τη μαγεία του να διδάσκεις αυτό που εσύ ξέρεις καλά.

Ο Αμερικανός αθλητής διοργανώνει τα τελευταία χρόνια καμπ για παιδιά 10-17 ετών στην Αγγλία, όπου οι εκκολαπτόμενοι σταρ έχουν τη δυνατότητα για 4.5 ώρες την ημέρα να προπονηθούν με τον Ρίβερς και το επιτελείο του και να μάθουν τα πάντα (ντρίμπλα, πάσα, ριμπάουντ, άμυνα και επίθεση) για το μπάσκετ. 

Πέρα όμως από τα αγωνιστικά, οι νεαροί μαθαίνουν και ψυχολογία αφού μαθαίνουν να διεκδικούν αλλά και ν’ αντιμετωπίζουν νίκες και ήττες. Φέτος, το καμπ (ξεκίνησε το 2009) έχει ήδη διανύσει τις πρώτες εβδομάδες προπόνησης και ήδη από χθες και ως τις 28 του μήνα διεξάγεται η δεύτερη περίοδος.

Όσο για το κλίμα; Δείτε τις φωτογραφίες…