Τον Σεπτέμβριο του 2009 μια αφίσα της Adidas, ανεβασμένη στα κυριότερα σημεία της Αθήνας, έκανε τους μίσους Παναθηναϊκούς υπερήφανους και τους άλλους μισούς να γκρινιάζουν γιατί… χωρούσε και κάποιος καλύτερος σε αυτή!

Στη φωτογραφία τα “ασημικά” του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού, ο Σαλπιγγίδης, ο Καραγκούνης, ο Σισέ, ο Λέτο και ο Κατσουράνης, σε μια σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα της κίνηση, στην οποία βροντοφώναζαν το “λεφτά υπάρχουν“, πριν από τον Γιωργάκη.

Δύο χρόνια μετά, η μοίρα τόσο των αστεριών του Παναθηναϊκού, όσο και του Γιωργάκη είναι ταυτόσημες: Ο μεν Γιωργάκης εξαφανισμένος στην ξενιτιά για το μεροκάματο και οι δε αστέρες του πολυμετοχικού σε άλλα σωματεία για το “ψωμάκι” τους.

Επίσης κοινή είναι και η κατάσταση των φιλάθλων τους, του μεν ΠΑΣΟΚ να αγωνιά για την είσοδο στη βουλή και του δε Παναθηναϊκού για την έξοδο στην Ευρώπη.

Καλός ο Τριανταφυλλόπουλος, τίμιος ο Βιτόλο, μαχητής ο Ζέκα, αλλά όταν έχεις γευτεί το αργεντίνικο ζουμερό φιλέτο, πώς να τη βγάλεις με… φτερούγες από κοτόπουλο; Κι αφού και το τελευταίο –τραυματισμένο– κομμάτι της αφίσας αποχωρεί (σύμφωνα με “διαρροές” που μάθαμε) ας πούμε ένα adios στον… καλλιτέχνη, που δεν πρόλαβε να μας χαρίσει μερικές παραστάσεις μπαλίτσας ακόμα.

Gracias Seba!