Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας αναδείχθηκε και φέτος πρωταθλήτρια, δείχνοντας πως οι παραδόσεις είναι για να… συνεχίζονται. Η ομάδα του Παναγιώτη Αριδά στον τελικό του πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας επικράτησε με 80-47 του Πυροσβεστικού Σώματος και κατέκτησε το τρόπαιο.

“Έχουμε καταφέρει να είμαστε μια καλή παρέα και να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Η καλή χημεία όλα αυτά τα χρόνια είναι το συστατικό της επιτυχίας. Τα παιδιά έχουν ταλέντο σε αυτό που κάνουν και οι περισσότεροι παίζουν σε εθνικές κατηγορίες. Στα πρωταθλήματα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας τα τελευταία χρόνια είμαστε οι καλύτεροι” είπε ο Αριδάς, που δεν είχε στον τελικό τους τραυματίες Θέο, Παλαιολόγο, Ντακούλια, Θύμιο και Κουπίδη.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 46-21, 62-35, 80-47.
ΕΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Αριδάς): Κωνσταντώνης 22, Τσούτσος 14, Βελιζιώτης 9, Νίκος 8, Μπάκας 7, Γεωργοπαπαδάκος 7, Καλαντωνέας 6, Μπογδανίδης 4, Κανέλλης 3, Συγλέτος.
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ (Μυλωνάς): Υφαντής 17, Κουτσός 8, Πέτρουλας 8, Ντεφούδης 4, Ράπτης 4, Κωνσταντίνου 2, Κουκουζέλης 2, Κακαλέτρης 2, Γυφτοκώστας, Αντιπάτης, Σταθόπουλος.