Μεγάλη αναστάτωση έχει επιφέρει στους αθλητές των συλλόγων που προπονούνται στο ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου και στους γονείς τους, η συμπεριφορά του προέδρου του Αθλητικού Κέντρου, Ντίνου Νικολαΐδη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τις δύο πλευρές, με πρωτοβουλία του (τις τελευταίες ημέρες) καταγράφονται στην είσοδο των εγκαταστάσεων τα ονόματα αθλητών που τις χρησιμοποιούν. Όπως είναι φυσικό, και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση για το τί εξυπηρετεί αυτή η κίνηση, οι συνοδοί – γονείς των αθλητών ήρθαν σε δύσκολη θέση και υπήρχαν έντονες αντιδράσεις.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ωφελούν αυτές οι “λίστες” και μάλιστα χάριν αστεϊσμού, αρκετοί ρωτούσαν όσους μάζευαν τα ονόματα, αν αυτές θα κυκλοφορήσουν σε CD ή σε…στικάκια. Ενδιαφέρον θα έχει να δοθεί μία εξήγηση για τις προθέσεις της διοίκησης του Αθλητικού Κέντρου, αφού αυτές οι κινήσεις και οι καταγραφές, έχουν δημιουργήσει εύλογα ερωτηματικά, ενώ η κίνηση αυτή του προέδρου του ΔΑΚ, ενδεχομένως εκθέτει και τον Δήμαρχο, Διονύση Χατζηδάκη.