Τα πράγματα στο Σικάγο δεν είναι και πολύ ευχάριστα τον τελευταίο καιρό. Κάτι ο σοβαρός τραυματισμός του Ντέρικ Ρόουζ, κάτι ο αποκλεισμός στα προημιτελικά της Ανατολής από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς έχουν φέρει… στεναχώρια στην “πόλη των Ανέμων”. Αντί, όμως, η κατάσταση να βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός, όλο και χειροτερεύει. Βλέπετε, του χρόνου το United Center θα είναι πιο… φτωχό. Όχι, δεν πρόκειται να αποχωρήσει κάποιος από τους σταρς της ομάδας, αλλά οι μεγάλοι (και σε… όγκο) Matadors.

Οι Chicago Matadors είναι μία… διαφορετική ομάδα τσιρλίντερ. Ξεχάστε τις ωραίες κοπέλες να χορεύουν και να αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό. Ξεχάστε τα ευλύγιστα κορίτσια και τα διάφορα ακροβατικά τους. Όταν μιλάμε για τους Matadors, μιλάμε για… άλλα πράγματα. Πρόκειται για την ανδρική ομάδα τσιρλίντερ των Μπουλς, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια του franchise της ομάδας του Σικάγο.

Άνδρες κάθε ηλικίας και… κυβικών παίρνουν τη σκυτάλη από τις κοπέλες και χορεύοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ξεσηκώνουν τα πλήθη κάνοντας όλο το United Center να παραληρεί κάθε φορά που βγαίνουν στο παρκέ.

Πρόκειται (ίσως) για την πρώτη φορά που τα… ευτραφή αγόρια έκλεψαν τη δόξα των καλογυμνασμένων κοριτσιών, χωρίς όμως αυτές να παραπονιούνται. Αντίθετα, η συνεργασία τους ήταν άριστη καθ όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, αυτή η τρελή παρέα των Μπουλς θα αποτελέσει παρελθόν αφού δύσκολα θα συνεχίσουν να αποτελούν κομμάτι της ομάδας. Αυτό, αν μη τι άλλο, αποτελεί μία… θλιβερή είδηση για τον κόσμο του Σικάγο που είχε αγαπήσει πολύ τους Matadors και τον χορό τους.