Habemus… ομοσπονδιακό προπονητή, λοιπόν, αν και η ηγεσία της ΕΟΚ άργησε λίγο να ανακοινώσει τον εκλεκτό της. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η επιλογή του Αντρέα Τρινκιέρι έφερε πολλές… συζητήσεις αναφορικά με την καταλληλότητά του για τον πάγκο της “επίσημης αγαπημένης”.

Άσχετα με το τι λέγεται, ο νέος ομοσπονδιακός μας προπονητής, όμως, αποδεικνύεται ότι έχει εξαιρετικό γούστο. Τουλάχιστον όσον αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού του, αφού έχοντας αναμίξει την παράδοση της Ιταλίας με τον μοντερνισμό της Νέας Υόρκης, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό διαμέρισμα, στο κέντρο του Μιλάνο, όπου και διαμένει μόνιμα.

Ο Ιταλός προπονητής ανακαίνισε πριν μερικά χρόνια το διαμέρισμα μεγέθους 200τ.μ., το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα από τα πιο παλιά κτίρια της πόλης, το οποίο χρονολογείται από τις αρχές του 20ου αιώνα.

“Η αλήθεια είναι ότι αγαπώ τη Νέα Υόρκη και τα μεγάλα διαμερίσματα. Έχω μία εξαιρετική δουλειά, η οποία, όμως, είναι γεμάτη άγχος και αναγκάζομαι να περνώ τον περισσότερο χρόνο σε γήπεδα και ταξίδια. Επομένως χρειάζομαι ένα σπίτι όπου μπορώ να το αποκαλώ “σπίτι” και να νιώθω άνετα“, δήλωσε ο ίδιος αναφερόμενος στο δημιούργημά του.

Το αν θα “πιάσει” στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας παραμένει άγνωστο, αλλά είναι δεδομένο πως ο πολυπράγμων Ιταλός προπονητής έχει… γούστο.