Έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη για τα διαδικτυακά Μέσα, που κυρίως περιβάλλουν τον χώρο της ΑΕΚ και τα οποία αυξάνουν και πληθαίνουν. Αν μη τι άλλο το γεγονός είναι υγιές και απότοκο της δημοκρατίας στην μπλογκόσφαιρα, αρκεί να υπηρετούν (τα Μέσα) όσο το δυνατόν λιγότερο υποκειμενικά την (έστω λαβωμένη) δημοσιογραφία.

Εσχάτως γεννήθηκε το “enwsi.gr”, που απαρτίζεται και από επαγγελματίες δημοσιογράφους, ενώ αρθρογραφεί ο πρώτος σκόρερ της μπασκετικής ΑΕΚ, Μιχάλης Πολυτάρχου. Από καρδιάς τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Επίσης ανανεωμένο συνεχίζει το ταξίδι του το “aek1924.gr”. Αξίζει, πάντως, ιδιαίτερης μνείας το “aekbcfans.gr” το οποίο συμπληρώνει περίπου τρία χρόνια ζωής, και ασχολείται με το μπάσκετ της ΑΕΚ και όχι μόνο. Και το… πάμε!

Όχι, επειδή οι “συντάκτες” του μας κάνουν την τιμή να αναδημοσιεύουν κείμενά μας, άρθρα αλλά και σχόλια, και μάλιστα καταγράφοντας (σ.σ. πράγμα που δεν κάνουν όλοι) την πηγή, αλλά επειδή “συντάκτες” δεν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, αλλά εθελοντές της ιδέας της ΑΕΚ. Ο Παναγιώτης ήταν μόλις… 13 ετών όταν ανέλαβε δράση στο δύσκολο εγχείρημα. Σήμερα είναι δεκαέξι. Και αντέχει. Στο πλευρό του βρίσκεται ο Γιάννος, ο οποίος είναι λίγο μεγαλύτερος και είχε πρώτος την ιδέα για το μακρύ διαδικτυακό ταξίδι. Η προσπάθειά τους αντέχει…

Κάποτε ήταν και ο Βασίλης. Κάποτε ίσως κάποιος άλλος. Δεν έχει σημασία. Παναγιώτης και Γιάννος δεν διεκδικούν αποκλειστικά θέματα, αν και το παλεύουν. Δεν επιθυμούν απαραίτητα να γίνουν δημοσιογράφοι, δεν το “παίζουν” δημοσιογράφοι, αλλά σέβονται τους κώδικες ηθικής. Κυρίως όμως επιτελούν επί 24 ώρες το 24ωρο ένα έργο ψυχής, ενώ άλλα παιδιά της ηλικίας τους έχουν ανακαλύψει άλλους, πιο εύκολους δρόμους αναψυχής.

Μακάρι να μακροημερεύσουν τα παλικαράκια…