Το μπάσκετ δεν καταλαβαίνει από… καλοκαίρι και παραλίες. Τα Αστέρα Αχαϊας πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν το πρώτο τουρνουά Beach Hoops, και όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα έκαναν μία πολύ σωστή επιλογή.

Το επιβεβαίωσαν, άλλωστε, όλοι οι συμμετέχοντες, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι χαρακτηριστικό πως από την πρώτη, κι όλας, μέρα διεξαγωγής του τουρνουά η αντοχή και η μπασκετική ικανότητα των 16 ομάδων δοκιμάστηκαν κάτω από τον καυτό ήλιο αλλά τα χαμόγελα νικητών, ηττημένων και θεατών μαρτυρούσαν την ευχαρίστηση που προσφέρουν οι δυνατές μάχες πάνω στην άμμο.

Τη δεύτερη μέρα οι οχτώ καλύτερες ομάδες έδωσαν άλλη υπόσταση στην έννοια “μπασκετικό πάθος” και έτσι φτάσαμε σε έναν τελικό με δυνατές φάσεις που ξεσήκωναν το κοινό.

Με δίψα για τη νίκη και ατελείωτες δυνάμεις η ομάδα “RimTroopers” που αποτελούνταν από τους Αντρέα Δασκαλούδη, Στέφανο Σολωμό και Παντελή Κυπριτζόγλου ήταν οι νικητές αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εξίσου παθιασμένους Δημήτρη Λυμπέρη, Άγγελο Πίκιο και Χατζή της ομάδας “Destiny”.

Ο MVP του τουρνουά, που αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία μεταξύ των παιχτών, ήταν ο Δημήτρης Λυμπέρης της ομάδας “Destiny”.