Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα. Κρατούσε μπάλα του μπάσκετ και μέσα στον σάκο του είχε ένα εισιτήριο για το L.A. και τρεις φανέλες αστέρων του ΝΒΑ.

Σας υποσχεθήκαμε ότι το “Πάμε Στοίχημα” και το basketblog.gr θα στείλουν δύο τυχερούς στην Αμερική, για να ζήσουν τη μαγεία του ΝΒΑ κι εμείς… κρατάμε τις υποσχέσεις μας.

Η Τζωρτζίνα Κούρτη (νο124) είναι η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού μας, αφού κέρδισε ένα ταξίδι για δύο άτομα, στο Los Angeles, προκειμένου για να παρακολουθήσουν αγώνα των Λέικερς! Στο δώρο συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια, εισιτήρια αγώνα, διαμονή σε ξενοδοχείο και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το γήπεδο. Τα πάντα, δηλαδή…

Στην κλήρωση που έγινε live μέσω του ΟΠΑΠ T.V. και παρουσία του Γιάννη Γιαννούλη, υπήρξαν άλλοι τρεις τυχεροί: Ο Μιχάλης Χαραλαμπάκης (νο670) κέρδισε μια φανέλα του Steve Nash, ο Ζήσιος Τσαβίδας (νο721) κέρδισε μια φανέλα του Dwight Howard και ο Ευάγγελος Κακουλίδης (νο211) μια φανέλα του Kobe Bryant.

Ο διαγωνισμός μας “έτρεξε” από το facebook, με εκατοντάδες συμμετοχές κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ, αλλά και τους φίλους που πήραν στα χέρια τους τον διαγωνισμό και τον… απογείωσαν.

– Η κλήρωση έγινε παρουσία της νομικής εκπροσώπου κ. Άννας Φασούλα (είναι η κυρία της φωτογραφίας), προκειμένου για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση για το κύρος του διαγωνισμού.